continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Roussel" <contin...@diroussel.xsmail.com>
Subject Re: How does Continuum launch a build process?
Date Thu, 16 Nov 2006 09:23:54 GMT
Are they both on windows, or linux?  If it's linux, then perhaps that
user doesn't have the x libs on it's path.

If it's windows, try logging in as the continuum user and running a
build in the same folder that continuum would use.

On Mon, 13 Nov 2006 03:05:02 -0800 (PST), "Binil Thomas"
<binil.thomas.public@gmail.com> said:
> 
> Hi all,
> 
> I am using Maven2+Continuum1.0.3+Win2K. I have some automated GUI tests
> for
> my project. In my tests, I take a screenshot of every step using
> java.awt.Robot.createScreenCapture
> (http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/java/awt/Robot.html#createScreenCapture(java.awt.Rectangle).
> 
> When I run the tests from my desktop, the screen shots work fine. When I
> run
> the tests from the CI server, all my screenshots turn return back images.
> 
> My Continuum instance was installed as a service, so I thought that might
> be
> the problem. I uninstalled the service and ran Continuum from the command
> prompt. Still I was getting the images as black.
> 
> I would like to verify the java command line settings used to launch the
> mvn
> process. Where should I look for this? Any tips?
> 
> Thanks,
> Binil
> -- 
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/How-does-Continuum-launch-a-build-process--tf2621492.html#a7314968
> Sent from the Continuum - Users mailing list archive at Nabble.com.
> 

Mime
View raw message