continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From datech <arora...@hotmail.com>
Subject Re: SV: Continuum Startup error even though JAVA_HOME is set up
Date Mon, 30 Oct 2006 01:04:54 GMT

I am still strugling to get it run.
Thanks a lot for your suggestions. Will try what you have suggested and see
if I can through it.

Thanks


Naess, Ronny wrote:
> 
> We run Continuum on a unix server and have explicit added JAVA_HOME and
> added maven and ant into PATH in run.sh.
> 
> On a Windows box it should probably be enough just to have JAVA_HOME,
> ANT_HOME (if needed) and M2_HOME configured as environment variables.
> You must ofcourse have %ANT_HOME%\bin and %M2_HOME%\bin in %PATH%
> aswell. Test in shell by typing ant or mvn to verify. I guess you know
> this already and that you have this settings configured and that this
> might not be your problem?
> 
> -Ronny 
> 
> -----Opprinnelig melding-----
> Fra: datech [mailto:arora_da@hotmail.com] 
> Sendt: 26. oktober 2006 22:35
> Til: continuum-users@maven.apache.org
> Emne: Re: Continuum Startup error even though JAVA_HOME is set up
> 
> 
> Does that mean, I will need to modify the run.bat (for Windows NT) to
> include Maven Home and Ant Home?
> But I don't see it referring to Maven home and Ant Home in the bat file.
> I still haven't solved the problem. Please help with more hints.
> 
> Thanks
> 
> 
> 
> Naess, Ronny wrote:
>> 
>> I had simulare problems on Solaris.
>> I ended up specifying JAVA_HOME and M2_HOME and updating PATH with 
>> M2_HOME\bin inside run.sh As I now JAVA_HOME must exist and maven/ant 
>> must exist in path when running continuum. For me it was not enough to
> 
>> specify them in user environment
>> 
>> -Ronny
>> 
>> -----Opprinnelig melding-----
>> Fra: datech [mailto:arora_da@hotmail.com]
>> Sendt: 25. oktober 2006 02:17
>> Til: continuum-users@maven.apache.org
>> Emne: Continuum Startup error even though JAVA_HOME is set up
>> 
>> 
>> I did find this problem in forums but the resolution specified didn't 
>> work for me. I do have JAVA_HOME set up in my system and also I tried 
>> modifying the wrapper.conf to specify the absolute path to my 
>> JAVA_HOME instead of it using %JAVA_HOME%, but that didn't work too.
>> 
>> I am getting  this error while trying to start up Continuum from 
>> Win32/run.bat script
>> | Critical error: wait for JVM process failed
>> Press any key to continue . . .
>> 
>> 
>> Please suggest what else could I change to make it work.
>> 
>> 
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Continuum-Startup-error-even-though-JAVA_HOME-is
>> -s
>> et-up-tf2504948.html#a6984052
>> Sent from the Continuum - Users mailing list archive at Nabble.com.
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
> 
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Continuum-Startup-error-even-though-JAVA_HOME-is-s
> et-up-tf2504948.html#a7019334
> Sent from the Continuum - Users mailing list archive at Nabble.com.
> 
> 
> !DSPAM:45411c0b56669724523251!
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Continuum-Startup-error-even-though-JAVA_HOME-is-set-up-tf2504948.html#a7067756
Sent from the Continuum - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message