continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jesse McConnell" <jesse.mcconn...@gmail.com>
Subject Re: surefire fails but tests work
Date Wed, 16 Aug 2006 14:56:45 GMT
have you pinged the maven users list on this? it might be an issue in
the surefire plugin reacting to those checksum errors...

pretty wierd though :)

jesse

On 8/16/06, tomiq <tomiiiq@gmail.com> wrote:
>
> Well this is great at least for you:) I have met similar issue, but the case
> is not the one of your's I suppose. I tried to erase main() methods in my
> jUnit tests (if it somehow matters) for surefire to work - it fails again
> for the same reason, unknown to me.
> The problem is that I have 5 nonFailing(!) TestCase tests. When I run mvn
> test on the project surefire first runs the tests with no failure (Tests
> run: 95, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0) then writes "There are test
> failures." so the build fails too (even if -fn or -fae are enabled).
> I encounred CHECKSUM FAILED warning while downloading some maven plugins
> from repository :
> org/apache/maven/surefire/surefire-providers/2.0/surefire-providers-2.0.pom,
> but it happens on every mirror I tried. I also tried to redownload the whole
> repository - nothing works.
> I'm using maven2.0.4 on sunJava1.5_06 on winXPsp2 (and I can provide detail
> info if it is needed).
> So post if you have something to say about the matter. Thanx
>
> tomas r
>
> btw: some mvn output is attached:
> http://www.nabble.com/user-files/332/error.log error.log
>
>
> Roland Kofler wrote:
> >
> > thanks, someone wrote a test thats wasn't a unit test but a main() class.
> > surefire should some how report such issues.
> >
> > best
> > rk
> >
> > Andrew Williams schrieb:
> >> are you using clover or such like which could be redirecting test output
> >> to another directory?
> >>
> >> Roland Kofler wrote:
> >>> i get
> >>>
> >>> ERROR] BUILD ERROR
> >>> [INFO]
> >>> ------------------------------------------------------------------------
> >>> [INFO] There are some test failure.
> >>> [INFO]
> >>> ------------------------------------------------------------------------
> >>> [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
> >>> [INFO]
> >>> ------------------------------------------------------------------------
> >>> [INFO] Total time: 13 seconds
> >>> [INFO] Finished at: Thu Jul 27 13:12:46 CEST 2006
> >>> [INFO] Final Memory: 5M/14M
> >>>
> >>> but my only test in target/surefire-reports says
> >>>
> >>> -------------------------------------------------------------------------------
> >>>
> >>> Battery: at.systemone.configuration.ConfigurationControllerTest
> >>> -------------------------------------------------------------------------------
> >>>
> >>> Tests run: 10, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 4.437 sec
> >>> where can i have a look to understand on this issue
> >>>
> >>>
> >>
> >>
> >>
> >
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/surefire-fails-but-tests-work-tf2008956.html#a5833776
> Sent from the Continuum - Users forum at Nabble.com.
>
>


-- 
jesse mcconnell
jesse.mcconnell@gmail.com

Mime
View raw message