continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jesse McConnell" <jesse.mcconn...@gmail.com>
Subject Re: Cant send emails
Date Fri, 04 Aug 2006 13:03:51 GMT
that was a bug in that release of maestro, I'll contact you directly
with the file that you can drop in place overtop the continuum plexus
application that fixes it..

there is another thread on here detailing the how and the why :)

jesse

On 8/4/06, Raphaël Piéroni <raphaelpieroni@gmail.com> wrote:
> Fixed w/ the dirty way (So for the record)
>
> I unzipped the continuum-core-1.0.3-maestro-1.0.1.jar file into
> ${maestro_home}\project-server\apps\continuum\webapp\templates
> and removed the .class files.
>
> It now works...
>
> Should i fill a Jira for velocity not finding the template in the classpath
> but only in the directories ?
>
> Raphaël
>
> 2006/8/4, Raphaël Piéroni <raphaelpieroni@gmail.com>:
> >
> > Hello,
> >
> > I can't send emails because of a missing resource.
> >
> > Here is the version of continuum i use :
> > jvm 1    | 2006-08-04 11:49:08,094 [WrapperSimpleAppMain] INFO
> > Continuum                      - < Continuum 1.0.3-maestro-1.0.1 started!
> > >
> >
> > And here is the needed resource :
> > jvm 1    | 2006-08-04 11:50:23,153 [Thread-2] INFO
> > Notifier:mail                  - No such template:
> > '/org/apache/maven/continuum/notification/mail/templates/ant/BuildComplete.vm'.
> >
> >
> > What have i to change to have the emails sent ?
> >
> > Thanks in advance for any help
> >
> >
> > Raphaël
> >
>


-- 
jesse mcconnell
jesse.mcconnell@gmail.com
Mime
View raw message