continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From tomiq <tomi...@gmail.com>
Subject Re: surefire fails but tests work
Date Wed, 16 Aug 2006 15:25:08 GMT

thanx I had posted 
http://www.nabble.com/forum/ViewPost.jtp?post=5834527&framed=y it  to
Maven-users list.

Jesse McConnell wrote:
> 
> have you pinged the maven users list on this? it might be an issue in
> the surefire plugin reacting to those checksum errors...
> 
> pretty wierd though :)
> 
> jesse
> 
> On 8/16/06, tomiq <tomiiiq@gmail.com> wrote:
>>
>> Well this is great at least for you:) I have met similar issue, but the
>> case
>> is not the one of your's I suppose. I tried to erase main() methods in my
>> jUnit tests (if it somehow matters) for surefire to work - it fails again
>> for the same reason, unknown to me.
>> The problem is that I have 5 nonFailing(!) TestCase tests. When I run mvn
>> test on the project surefire first runs the tests with no failure (Tests
>> run: 95, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0) then writes "There are test
>> failures." so the build fails too (even if -fn or -fae are enabled).
>> I encounred CHECKSUM FAILED warning while downloading some maven plugins
>> from repository :
>> org/apache/maven/surefire/surefire-providers/2.0/surefire-providers-2.0.pom,
>> but it happens on every mirror I tried. I also tried to redownload the
>> whole
>> repository - nothing works.
>> I'm using maven2.0.4 on sunJava1.5_06 on winXPsp2 (and I can provide
>> detail
>> info if it is needed).
>> So post if you have something to say about the matter. Thanx
>>
>> tomas r
>>
>> btw: some mvn output is attached:
>> http://www.nabble.com/user-files/332/error.log error.log
>>
>>
>> Roland Kofler wrote:
>> >
>> > thanks, someone wrote a test thats wasn't a unit test but a main()
>> class.
>> > surefire should some how report such issues.
>> >
>> > best
>> > rk
>> >
>> > Andrew Williams schrieb:
>> >> are you using clover or such like which could be redirecting test
>> output
>> >> to another directory?
>> >>
>> >> Roland Kofler wrote:
>> >>> i get
>> >>>
>> >>> ERROR] BUILD ERROR
>> >>> [INFO]
>> >>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>> >>> [INFO] There are some test failure.
>> >>> [INFO]
>> >>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>> >>> [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
>> >>> [INFO]
>> >>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>> >>> [INFO] Total time: 13 seconds
>> >>> [INFO] Finished at: Thu Jul 27 13:12:46 CEST 2006
>> >>> [INFO] Final Memory: 5M/14M
>> >>>
>> >>> but my only test in target/surefire-reports says
>> >>>
>> >>>
>> -------------------------------------------------------------------------------
>> >>>
>> >>> Battery: at.systemone.configuration.ConfigurationControllerTest
>> >>>
>> -------------------------------------------------------------------------------
>> >>>
>> >>> Tests run: 10, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 4.437 sec
>> >>> where can i have a look to understand on this issue
>> >>>
>> >>>
>> >>
>> >>
>> >>
>> >
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/surefire-fails-but-tests-work-tf2008956.html#a5833776
>> Sent from the Continuum - Users forum at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -- 
> jesse mcconnell
> jesse.mcconnell@gmail.com
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/surefire-fails-but-tests-work-tf2008956.html#a5834585
Sent from the Continuum - Users forum at Nabble.com.


Mime
View raw message