continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Venisse <emman...@venisse.net>
Subject Re: Build Error
Date Tue, 23 May 2006 18:13:45 GMT
The error message you got is sended by the os when continuum call cvs, so cvs isn't in your
path. Do 
you run continuum as a service? If yes, verify that the user used for continuum instance have
cvs in 
path too.

Emmanuel

Gerard Garrigan a écrit :
> Juri,
> 
> The cvs.exe is in the system path. Could the problem be arising in the
> scm command or the connection tag in the pom.xml file?
> 
> Ger
> 
> -----Original Message-----
> From: Artamonov, Juri [mailto:jartamonov@fusionone.com] 
> Sent: 23 May 2006 17:01
> To: continuum-users@maven.apache.org
> Subject: RE: Build Error
> 
> Gerard, 
> 
> Perhaps you have cvs.exe in user's path, not in system? I would recommed
> you to put it to system variables.
> 
> Best regards,
> 	                   Juri.
> 
> -----Original Message-----
> From: Gerard Garrigan [mailto:gerard.garrigan@precisionsoftware.com] 
> Sent: Tuesday, May 23, 2006 6:47 PM
> To: continuum-users@maven.apache.org
> Subject: RE: Build Error
> 
> 
> Juri,
> 
> If I run the cvs command from cmd there are no problems. I have the
> cvs.exe specified in the PATH. However is there special path settings
> for Continuum?
> 
> Thanks for your reply,
> 
> Ger
> 
> -----Original Message-----
> From: Artamonov, Juri [mailto:jartamonov@fusionone.com] 
> Sent: 23 May 2006 16:44
> To: continuum-users@maven.apache.org
> Subject: RE: Build Error
> 
> Please verify your path environment variable. Cvs.exe file should be in
> the "path". I belive if you start cvs.exe command from cmd on the
> servers where continuum is running you will get the same message.
> 
> -----Original Message-----
> From: Gerard Garrigan [mailto:gerard.garrigan@precisionsoftware.com] 
> Sent: Tuesday, May 23, 2006 6:30 PM
> To: continuum-users@maven.apache.org
> Subject: Build Error
> 
> 
> 
> Hello,
> 
>  
> 
> I've set up Continuum and everything seems to be fine but when I try to
> build a project I get the following error:
> 
>  
> 
>   
> 
> ************************************************************************
> ****
> 
> Build Error:
> 
> ************************************************************************
> ****
> 
> Provider message: The cvs command failed.
> 
> Command output: 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> -------
> 
> 'cvs' is not recognized as an internal or external command, operable
> program or batch file.
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> -------
> 
>  
> 
> Any help on this is greatly appreciated,
> 
>  
> 
> Thanks very much,
> 
>  
> 
> Ger
> 
>  
> 
> Ger Garrigan
> Software Engineer
> 
> Castlewood House, Castlewood Ave, 
> Rathmines, Dublin 6, Ireland. 
> Tel:  +353 1 4060738   Fax:  +353 1 4060748 
>  <http://www.precisionsoftware.com/> www.precisionsoftware.com
> 
>  
> 
>  
> 
> 
> 
> 


Mime
View raw message