continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Baron Reznik <brez...@fastmobile.com>
Subject Re: is CONTINUUM-609 really in 1.0.3?
Date Tue, 25 Apr 2006 22:22:37 GMT
Perhaps create a wiki, and add a patch for the FAQ to point to the
wiki? :-)

I agree though - a continuum wiki would be nice.

On Tue, 2006-04-25 at 18:33 +0200, Emmanuel Venisse wrote:
> You can create a patch for FAQ or other pages and I'll apply it
> 
> Emmanuel
> 
> Nigel Magnay a écrit :
> > AHa - that fixed it (and a little local difficulty in forgetting I
> > needed to do mvn -U)
> > 
> > Is there a wiki for this kind of stuff that I could add to? I can't
> > believe I'll be the last to tie my own shoelaces together on that one.
> > 
> > On 25/04/06, Emmanuel Venisse <emmanuel@venisse.net> wrote:
> > 
> >>Do you have define the deployment repository field in configuration screen? It's
empty by default.
> >>
> >>Emmanuel
> >>
> >>Nigel Magnay a écrit :
> >>
> >>>Hmm.. I must be doing something wrong - are there any docs for this or
> >>>handy pointers? It sounds a really useful feature - 1.0.3 is really
> >>>nice.
> >>>
> >>>On 25/04/06, Brett Porter <brett.porter@gmail.com> wrote:
> >>>
> >>>
> >>>>It's not browsable, but it will work just fine when used from Maven.
> >>>>
> >>>>- Brett
> >>>>
> >>>>On 4/25/06, Nigel Magnay <nigel.magnay@gmail.com> wrote:
> >>>>
> >>>>
> >>>>>It's in the release note -
> >>>>>I try http://box:8080/continuum/repository but just get a 404 ?
> >>>>>
> >>>>
> >>>
> >>>
> >>
> > 
> > 
> > 
> 

Mime
View raw message