continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Richard C. L. Li" <richard...@cherubim.com.hk>
Subject Re: SVN Error Message when using continuum
Date Fri, 24 Mar 2006 10:04:18 GMT
I don't think it is this problem, the LANG is already set to 
en_US.UTF-8.  The strange thing is that the svn command fails in 
continuum but success when typing it manually (svn update) in the 
command prompt.  Anyway to obtain the exact svn command it execute for 
debugging?

Thanks,
Richard Li


Emmanuel Venisse wrote:
> http://svnbook.red-bean.com/nightly/en/svn-book.html#svn.advanced.l10n.svnuse 
>
>
> Emmanuel
>
> Emmanuel Venisse a écrit :
>> Can you try to set LC-MESSAGES like this :
>>
>> export LC_MESSAGES=en_EN.utf8
>> or something similar
>>
>> Emmanuel
>>
>> Richard C. L. Li a écrit :
>>
>>> SuSE Linux 10.0
>>>
>>> Regards,
>>> Richard Li
>>>
>>> Emmanuel Venisse wrote:
>>>
>>>> what is your OS?
>>>>
>>>> Emmanuel
>>>>
>>>> Richard C. L. Li a écrit :
>>>>
>>>>> Hi,
>>>>>
>>>>> When building it reports the following error:
>>>>>
>>>>> ----------------------------------------------------------------------------------

>>>>>
>>>>>
>>>>> Provider message: The svn command failed.
>>>>> Command output: 
>>>>> -------------------------------------------------------------------------------

>>>>>
>>>>> svn: Can't convert string from native encoding to 'UTF-8':
>>>>> svn: ?\230?\150?\176?\232?\179?\135?\230?\150?\153?\229?\164?\190
>>>>> -------------------------------------------------------------------------------

>>>>>
>>>>>
>>>>> ----------------------------------------------------------------------------------

>>>>>
>>>>>
>>>>> But when I go the the working directory and type "svn update", it 
>>>>> success without any problems.  Any idea?
>>>>>
>>>>> Regards,
>>>>> Richard Li
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>>
>


Mime
View raw message