continuum-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Venisse <emman...@venisse.net>
Subject Re: Unable to check out.
Date Mon, 19 Dec 2005 19:55:20 GMT
I'm not sure, but you can try.

Emmanuel

edovale a écrit :
> So, that means that if I provide the cvs password in the scm in the
> pom 
> it should run under any user?
> 
> Emmanuel Venisse wrote:
> 
> 
>>no, i'm refering to user home directory. cvs search .cvspass file
> 
> in it.
> 
>>Emmanuel
>>
>>edovale a écrit :
>>
>>
>>>Are you refering to CVSROOT env var??
>>>
>>>Emmanuel Venisse wrote:
>>>
>>>
>>>
>>>>cvs needs a home directory, it's why you need to use a real user
>>>
>>>
>>>with
>>>
>>>
>>>>a home directory
>>>>
>>>>Emmanuel
>>>>
>>>>Erick Dovale a écrit :
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>>Hi dan,
>>>>>I did that already and it did not worked either. It seems like
> 
> it
> 
>>>is
>>>
>>>
>>>>>a security issue because now I tried with my own username and it
>>>>
>>>run
>>>
>>>
>>>>>perfectly. Is there an explanation for this??
>>>>>
>>>>>thanks,
>>>>>
>>>>>erick.
>>>>>
>>>>>dan tran wrote:
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>>you may need to run it under a user account, not system account
>>>>>>
>>>>>>-Dan
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>On 12/18/05, Erick Dovale <edovale@carosys.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>Hi there,
>>>>>>>I am having trouble running continuum as a service on winXP. 
>>>>>>>Whenever I
>>>>>>>run it as a service the build reports the following error:
>>>>>>>
>>>>>>>Provider message: The cvs command failed.
>>>>>>>Command output:
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>
>>>
> -------------------------------------------------------------------------------
> 
> 
>>>
>>>
>>>>>>>cvs [update aborted]: could not find out home directory
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>
>>>
> -------------------------------------------------------------------------------
> 
> 
>>>
>>>
>>>>>>>I thought it would be security related and I had the service
> 
> to
> 
>>>run
>>>
>>>
>>>>>>>with
>>>>>>>administrator rights but still the problem persisted.
>>>>>>>When I launch it directly it works perfect.
>>>>>>>Any idea??
>>>>>>>
>>>>>>>cheers,
>>>>>>>
>>>>>>>erick.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> 
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>>>__________________________________________________
>>>Do You Yahoo!?
>>>Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
>>>http://mail.yahoo.com
>>>
>>>
>>
>>
>>
> 
> 
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
> http://mail.yahoo.com 
> 
> 
> 


Mime
View raw message