continuum-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bodhayan Chakraborty (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (CONTINUUM-2626) Email Notification not sent when Distributed Build enabled
Date Tue, 17 May 2011 17:01:22 GMT
Email Notification not sent when Distributed Build enabled
----------------------------------------------------------

                 Key: CONTINUUM-2626
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-2626
             Project: Continuum
          Issue Type: Bug
          Components: Distributed Builds, Notifier - Mail
    Affects Versions: 1.3.7
         Environment: Linux, Windows, Jdk 1.6.0_17
            Reporter: Bodhayan Chakraborty
         Attachments: Notifier_gone_after_Build_Ended.png, Notifier_present_Before_Build_Started.png

I am using Continuum 1.3.7 and Build Agent 1.3.7. When I am disabling the build agent, the
email notifications are being sent when there is any change of state. When I enable distributed
build, the build is completing successfully, but no email notification is being sent. The
Notifier section under Project Information page is also not showing any of the configured
email ids. 

If I add any Project group notifier, the notification is being sent to that email id irrespective
of the distributed build state. 

The ciManagement section of the pom.xml file is like below;

	<ciManagement>
		<system>continuum</system>
		<url>http://server.url/continuum</url>
		<notifiers>
			<notifier>
				<type>mail</type>
				<sendOnError>true</sendOnError>
				<sendOnFailure>true</sendOnFailure>
				<sendOnSuccess>true</sendOnSuccess>
				<sendOnWarning>true</sendOnWarning>
				<configuration>
					<address>email.id@server.com</address>
				</configuration>
			</notifier>
		</notifiers>
	</ciManagement>

Please let me know if this is bug or not. If not, what I need to do to send email notification
when distributed build is enabled.

P.S.: I have tested this with continuum 1.3.4 and 1.4.0 and both in Windows and Linux environment
with no luck.

Thanks,
Bodhayan.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message