continuum-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Wendy Smoak (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (CONTINUUM-1953) [regression] Build definitions not linked when creating a new project with a given build defintion template
Date Sat, 13 Dec 2008 18:29:19 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-1953?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=157906#action_157906
] 

Wendy Smoak commented on CONTINUUM-1953:
----------------------------------------

Now when I test this, I do get the build defs from the template, but I *also* get the default
build definition.

That shouldn't happen.  If I choose a particular template when adding a project, only the
build defs associated with that template should be added.

I added another line to the Selenium IDE test to clarify this, and left it in the failing
category.

Do you want to reopen this or handle it as a separate issue?

> [regression] Build definitions not linked when creating a new project with a given build
defintion template
> -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CONTINUUM-1953
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-1953
>             Project: Continuum
>          Issue Type: Bug
>          Components: Web - Configuration
>    Affects Versions: 1.2
>         Environment: Linux / Java 1.6.0_10 / mvn 2.0.9
>            Reporter: Jean-Paul GUIGUI
>            Assignee: Olivier Lamy
>             Fix For: 1.2.3
>
>
> When adding a new Maven2 project with the Web interface, I'm associating the project
with a given BuildDefinitionTemplate.
> The project is created but no build definition is associated to the project. I need to
associate all the build definitions of the template manually to the project.
> It looks like the function AddMavenProjectAction.setBuildDefinitionTemplateId() is never
called.
> I have migrated from Continuum 1.1 to 1.2 . It used to work in previous version.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message