continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brent Atkinson <brent.atkin...@gmail.com>
Subject Re: Getting Selenium tests updated
Date Tue, 21 Aug 2012 02:45:41 GMT
Sorry, I mean I did. I svn up'ed and built everything from the root. I'm
watching the tests as I write this, but there are still some failures. I'm
digging into them to find out what's going on.

Brent

On Mon, Aug 20, 2012 at 10:44 PM, Brent Atkinson
<brent.atkinson@gmail.com>wrote:

> I will
> On Aug 20, 2012 4:05 AM, "Brett Porter" <brett@apache.org> wrote:
>
>> Make sure you've built Continuum itself, as I did fix some problems in
>> the Ant & Shell project addition.
>>
>> I've set up a Continuum job to confirm the tests also pass on Linux:
>> http://vmbuild.apache.org/continuum/buildResult.action?buildId=24644&projectId=261
>>
>> So, looks like we're good here with the exception of Windows - and should
>> be ready to move forward with the next steps of the release...
>>
>> - Brett
>>
>> On 17/08/2012, at 5:58 AM, Brent Atkinson <brent.atkinson@gmail.com>
>> wrote:
>>
>> > I'm still getting errors, but it definitely looks better than before. I
>> > can't dig into it since I have to run out in the next few minutes, but
>> the
>> > summary was:
>> >
>> > Tests run: 331, Failures: 18, Errors: 0, Skipped: 126, Time elapsed:
>> > 953.947 sec <<< FAILURE!
>> >
>> > Failed tests:
>> >  testAddAntProject(org.apache.continuum.web.test.AntProjectTest):
>> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Ant
>> Project>
>> >  tearDown(org.apache.continuum.web.test.BuildAgentsTest):
>> > 'agent_groupname' is present. expected:<false> but was:<true>
>> >  tearDown(org.apache.continuum.web.test.BuildAgentsTest):
>> > 'agent_groupname' is present. expected:<false> but was:<true>
>> >
>> >
>> testAddBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.BuildEnvironmentTest):
>> > expected:<Continuum - Build Environments> but was:<Continuum - Build
>> > Environment>
>> >
>> >
>> testBuildShellProjectWithDistributedBuildsEnabled(org.apache.continuum.web.test.DistributedBuildTest):
>> > Timed out after 120000ms
>> >
>> >
>> testAddInstallationVariableWithBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.InstallationTest):
>> > expected:<Continuum - Installations> but was:<Continuum - Installation>
>> >
>> >
>> testAddMavenToolWithBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.InstallationTest):
>> > expected:<Continuum - Installations> but was:<Continuum - Installation>
>> >
>> >
>> testAddInstallationVariableWithoutBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.InstallationTest):
>> > expected:<Continuum - Installations> but was:<Continuum -Installation>
>> >
>> >
>> testAddMavenTwoProjectModuleNameWithSameLetter(org.apache.continuum.web.test.MavenTwoProjectTest):
>> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Maven
>> Project>
>> >
>> >
>> testBuildMaven2ProjectWithTag(org.apache.continuum.web.test.MavenTwoProjectTest):
>> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Maven
>> Project>
>> >  testAddProjectGroup2(org.apache.continuum.web.test.ProjectGroupTest):
>> The
>> > link 'Test Project Group 2 Name' is present. expected:<false> but
>> was:<true>
>> >
>>  testProjectGroupMembers(org.apache.continuum.web.test.ProjectGroupTest):
>> > 'username1' is present. expected:<false> but was:<true>
>> >  setUp(org.apache.continuum.web.test.ReleaseTest): Unable to delete
>> > existing prepared-releases.xml file
>> >  setUp(org.apache.continuum.web.test.ReleaseTest): Unable to delete
>> > existing prepared-releases.xml file
>> >  testAddShellProject(org.apache.continuum.web.test.ShellProjectTest):
>> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Shell
>> Project>
>> >
>> >
>> testBasicAddDeleteUser(org.apache.continuum.web.test.UserRolesManagementTest):
>> > expected:<[Admin] User Edit> but was:<[Admin] User Create>
>> >
>> >
>> testEditDuplicatedBuildEnvironmentParallelBuilds(org.apache.continuum.web.test.BuildEnvironmentTest):
>> > expected:<Continuum - Build Environments> but was:<Continuum - Build
>> > Environment>
>> >
>> >
>> testQueuePageWithProjectCurrentlyBuilding(org.apache.continuum.web.test.QueueTest):
>> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Maven
>> Project>
>> >
>> > On Thu, Aug 16, 2012 at 3:24 PM, Brent Atkinson <
>> brent.atkinson@gmail.com>wrote:
>> >
>> >> I'm looking at it now. I'm not certain that it was entirely the shell
>> >> tests, but I'll have an idea very soon.
>> >>
>> >> Brent
>> >>
>> >>
>> >> On Wed, Aug 15, 2012 at 4:53 PM, Brett Porter <brett@apache.org>
>> wrote:
>> >>
>> >>>
>> >>> On 09/08/2012, at 5:19 PM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
>> >>>
>> >>>>
>> >>>> On 09/08/2012, at 4:16 PM, Brent Atkinson <brent.atkinson@gmail.com>
>> >>> wrote:
>> >>>>
>> >>>>> Yeah,
>> >>>>>
>> >>>>> I think they're cascading as well.
>> >>>>
>> >>>> Ok, good to see we mostly get the same results!
>> >>>
>> >>> I get them all passing now. Can you confirm the same result?
>> >>>
>> >>>>
>> >>>>> I also suspect that there is some UNIX-specific issue because
under
>> >>> Windows the suite is doing something to make Windows prompt asking
>> how to
>> >>> open build.sh during the tests. I've attached the output.
>> >>>>
>> >>>> I guess this is in the shell tests? Maybe we can skip them if the
OS
>> is
>> >>> windows.
>> >>>
>> >>> Brent, was this just the shell tests?
>> >>>
>> >>> - Brett
>> >>>
>> >>> --
>> >>> Brett Porter
>> >>> brett@apache.org
>> >>> http://brettporter.wordpress.com/
>> >>> http://au.linkedin.com/in/brettporter
>> >>> http://twitter.com/brettporter
>> >>>
>> >>>
>> >>>
>> >>>
>> >>>
>> >>>
>> >>
>>
>> --
>> Brett Porter
>> brett@apache.org
>> http://brettporter.wordpress.com/
>> http://au.linkedin.com/in/brettporter
>> http://twitter.com/brettporter
>>
>>
>>
>>
>>
>>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message