continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brent Atkinson <brent.atkin...@gmail.com>
Subject Re: Getting Selenium tests updated
Date Tue, 21 Aug 2012 02:44:21 GMT
I will
On Aug 20, 2012 4:05 AM, "Brett Porter" <brett@apache.org> wrote:

> Make sure you've built Continuum itself, as I did fix some problems in the
> Ant & Shell project addition.
>
> I've set up a Continuum job to confirm the tests also pass on Linux:
> http://vmbuild.apache.org/continuum/buildResult.action?buildId=24644&projectId=261
>
> So, looks like we're good here with the exception of Windows - and should
> be ready to move forward with the next steps of the release...
>
> - Brett
>
> On 17/08/2012, at 5:58 AM, Brent Atkinson <brent.atkinson@gmail.com>
> wrote:
>
> > I'm still getting errors, but it definitely looks better than before. I
> > can't dig into it since I have to run out in the next few minutes, but
> the
> > summary was:
> >
> > Tests run: 331, Failures: 18, Errors: 0, Skipped: 126, Time elapsed:
> > 953.947 sec <<< FAILURE!
> >
> > Failed tests:
> >  testAddAntProject(org.apache.continuum.web.test.AntProjectTest):
> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Ant
> Project>
> >  tearDown(org.apache.continuum.web.test.BuildAgentsTest):
> > 'agent_groupname' is present. expected:<false> but was:<true>
> >  tearDown(org.apache.continuum.web.test.BuildAgentsTest):
> > 'agent_groupname' is present. expected:<false> but was:<true>
> >
> >
> testAddBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.BuildEnvironmentTest):
> > expected:<Continuum - Build Environments> but was:<Continuum - Build
> > Environment>
> >
> >
> testBuildShellProjectWithDistributedBuildsEnabled(org.apache.continuum.web.test.DistributedBuildTest):
> > Timed out after 120000ms
> >
> >
> testAddInstallationVariableWithBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.InstallationTest):
> > expected:<Continuum - Installations> but was:<Continuum - Installation>
> >
> >
> testAddMavenToolWithBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.InstallationTest):
> > expected:<Continuum - Installations> but was:<Continuum - Installation>
> >
> >
> testAddInstallationVariableWithoutBuildEnvironment(org.apache.continuum.web.test.InstallationTest):
> > expected:<Continuum - Installations> but was:<Continuum -Installation>
> >
> >
> testAddMavenTwoProjectModuleNameWithSameLetter(org.apache.continuum.web.test.MavenTwoProjectTest):
> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Maven
> Project>
> >
> >
> testBuildMaven2ProjectWithTag(org.apache.continuum.web.test.MavenTwoProjectTest):
> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Maven
> Project>
> >  testAddProjectGroup2(org.apache.continuum.web.test.ProjectGroupTest):
> The
> > link 'Test Project Group 2 Name' is present. expected:<false> but
> was:<true>
> >  testProjectGroupMembers(org.apache.continuum.web.test.ProjectGroupTest):
> > 'username1' is present. expected:<false> but was:<true>
> >  setUp(org.apache.continuum.web.test.ReleaseTest): Unable to delete
> > existing prepared-releases.xml file
> >  setUp(org.apache.continuum.web.test.ReleaseTest): Unable to delete
> > existing prepared-releases.xml file
> >  testAddShellProject(org.apache.continuum.web.test.ShellProjectTest):
> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Shell
> Project>
> >
> >
> testBasicAddDeleteUser(org.apache.continuum.web.test.UserRolesManagementTest):
> > expected:<[Admin] User Edit> but was:<[Admin] User Create>
> >
> >
> testEditDuplicatedBuildEnvironmentParallelBuilds(org.apache.continuum.web.test.BuildEnvironmentTest):
> > expected:<Continuum - Build Environments> but was:<Continuum - Build
> > Environment>
> >
> >
> testQueuePageWithProjectCurrentlyBuilding(org.apache.continuum.web.test.QueueTest):
> > expected:<Continuum - Project Group> but was:<Continuum - Add Maven
> Project>
> >
> > On Thu, Aug 16, 2012 at 3:24 PM, Brent Atkinson <
> brent.atkinson@gmail.com>wrote:
> >
> >> I'm looking at it now. I'm not certain that it was entirely the shell
> >> tests, but I'll have an idea very soon.
> >>
> >> Brent
> >>
> >>
> >> On Wed, Aug 15, 2012 at 4:53 PM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
> >>
> >>>
> >>> On 09/08/2012, at 5:19 PM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
> >>>
> >>>>
> >>>> On 09/08/2012, at 4:16 PM, Brent Atkinson <brent.atkinson@gmail.com>
> >>> wrote:
> >>>>
> >>>>> Yeah,
> >>>>>
> >>>>> I think they're cascading as well.
> >>>>
> >>>> Ok, good to see we mostly get the same results!
> >>>
> >>> I get them all passing now. Can you confirm the same result?
> >>>
> >>>>
> >>>>> I also suspect that there is some UNIX-specific issue because under
> >>> Windows the suite is doing something to make Windows prompt asking how
> to
> >>> open build.sh during the tests. I've attached the output.
> >>>>
> >>>> I guess this is in the shell tests? Maybe we can skip them if the OS
> is
> >>> windows.
> >>>
> >>> Brent, was this just the shell tests?
> >>>
> >>> - Brett
> >>>
> >>> --
> >>> Brett Porter
> >>> brett@apache.org
> >>> http://brettporter.wordpress.com/
> >>> http://au.linkedin.com/in/brettporter
> >>> http://twitter.com/brettporter
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >>
>
> --
> Brett Porter
> brett@apache.org
> http://brettporter.wordpress.com/
> http://au.linkedin.com/in/brettporter
> http://twitter.com/brettporter
>
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message