continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From yanke <ya...@dplanet.ch>
Subject Continuum v1.3.4 not using "Build Environment"?
Date Mon, 21 Sep 2009 16:00:45 GMT

Hi,
In Continuum 1.3.4 I have 2 different "Build Environments" each one using
some Installation variables I defined:
1) Default: JDK=1.6, Maven=2.0.9,  envvar java.awt.headless=true
2) OLD: JDK=1.5, Maven=2.0.7,  envvar java.awt.headless=true

When I run clean install on continuum using the DEFAULT Build Environment I
see (with ps -ef | grep mvn) the following process started:
2009-09-21 16:19:49,070 [pool-1-thread-14] INFO 
org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Executing:
/bin/sh -c cd /data01/j2eeapp/tmp/continuum-1.3.4/data/working-directory/47
&& /data/j2eeapp/opt/maven/maven-2.0.9/bin/mvn --batch-mode
-Dcontinuum.project.lastBuild.state=2 -Dcontinuum.project.nextBuild.number=7
-Dcontinuum.project.name=XXXXXXX -Dcontinuum.project.id=47
-Dcontinuum.project.version=01.00.00.03-SNAPSHOT
'-Dcontinuum.project.group.name=XXX Common'
-Dcontinuum.project.lastBuild.number=6
-Dmaven.repo.local=/data/j2eeapp/home_j2ee/.m2/repository/ clean install

If I start the same Build Definition with OLD Build Environment I see the
following process:
2009-09-21 16:19:49,070 [pool-1-thread-14] INFO 
org.apache.continuum.utils.shell.DefaultShellCommandHelper  - Executing:
/bin/sh -c cd /data01/j2eeapp/tmp/continuum-1.3.4/data/working-directory/47
&& /data/j2eeapp/opt/maven/maven-2.0.7/bin/mvn --batch-mode
-Dcontinuum.project.lastBuild.state=2 -Dcontinuum.project.nextBuild.number=7
-Dcontinuum.project.name=XXXXXXX -Dcontinuum.project.id=47
-Dcontinuum.project.version=01.00.00.03-SNAPSHOT
'-Dcontinuum.project.group.name=XXX Common'
-Dcontinuum.project.lastBuild.number=6
-Dmaven.repo.local=/data/j2eeapp/home_j2ee/.m2/repository/ clean install

I would have expected to see also the -Djava.awt.headless=true variable
passed to these commands.

Why is it not used? what am I doing wrong?
Do you know where I can find some documentation about setting envvar?
(continuum site only explains Tool settings)

thanks in advance,
Yanke
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Continuum-v1.3.4-not-using-%22Build-Environment%22--tp25530385p25530385.html
Sent from the Continuum - Dev mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message