continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Tran" <dant...@gmail.com>
Subject Re: cant run from trunk
Date Sun, 14 Jan 2007 04:43:14 GMT
Just built and ran the latest using plexus runtime.
I am able to create admin account, add a m2 project into default group and
build.

-D


On 1/13/07, Rahul Thakur <rahul.thakur.xdev@gmail.com> wrote:
>
> Same error here with latest  SVN update.
>
> Rahul
>
> ----- Original Message -----
> From: "Marcelo Fukushima" <takeshi10@gmail.com>
> To: <continuum-dev@maven.apache.org>
> Sent: Sunday, January 14, 2007 2:54 PM
> Subject: Re: cant run from trunk
>
>
> > so everybodu else is able to run the current trunk? only i am having
> > trouble?
> >
> > On 1/13/07, Erik Bengtson <erik@jpox.org> wrote:
> >> I suggest you to try out the upcoming JPOX 1.1.6 (since 1.1.3 it's
> >> more than 40
> >> fixes). It will be out in about 2 weeks.
> >>
> >> Quoting Marcelo Fukushima <takeshi10@gmail.com>:
> >>
> >> > hello devs (here i am yet another annoying email)
> >> >
> >> > it all started while i was trying to fix a bug
> >> > (http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-1103)... while i was
> >> > doing
> >> > that, ive found out that the jpox 1.1.1 created wrong queries (its
> >> > even commented as a weird thing)
> >> > after upgrading its version to 1.1.3, it passes the TestCase but
> >> > continuum would not run... after spending some time with it, ive
> >> > noticed that the error has nothing to do with jpox, but its rather
> >> > related to a plexus config file:
> >> >
> >> > Caused by:
> >> >
> >>
> org.codehaus.plexus.component.repository.exception.ComponentRepositoryException
> :
> >> > Component descriptor role:
> >> > 'org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.KnownHostsProvider',
> >> > implementation:
> >> > '
> org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.FileKnownHostsProvider',
> >> > role hint: 'file' has a hint, but there are other implementations
> >> > that
> >> > don't
> >> >
> >> > weird... but after going back to 1.1.1, i get the very same
> >> > error...
> >> > and after checking out the code from trunk, i still get the same
> >> > error...
> >> >
> >> > i went to that config file (inside wagon-ssh), and ive found this:
> >> >
> >> >     <component>
> >> >
> >> > <role>
> org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.KnownHostsProvider</role>
> >> >       <role-hint>file</role-hint>
> >> >
> >> >
> >> <implementation>
> org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.FileKnownHostsProvider
> </implementation>
> >> >       <instantiation-strategy>per-lookup</instantiation-strategy>
> >> >       <configuration>
> >> >         <hostKeyChecking>ask</hostKeyChecking>
> >> >       </configuration>
> >> >     </component>
> >> >     <component>
> >> >
> >> > <role>
> org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.KnownHostsProvider</role>
> >> >       <role-hint>null</role-hint>
> >> >
> >> >
> >> <implementation>
> org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.NullKnownHostsProvider
> </implementation>
> >> >       <instantiation-strategy>per-lookup</instantiation-strategy>
> >> >       <configuration>
> >> >         <hostKeyChecking>ask</hostKeyChecking>
> >> >       </configuration>
> >> >     </component>
> >> >
> >> >
> >> > im thinking that that might be the problem (the nullHostProvider),
> >> > but
> >> > im not sure as i dont know much about plexus...
> >> > is noone else having the same problem? have anyone else ever had
> >> > that
> >> > problem?
> >> > sorry for the long mail...
> >> > --
> >> > regards
> >> > Marcelo Takeshi Fukushima
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >>
> >
> >
> > --
> > []'s
> > Marcelo Takeshi Fukushima
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message