continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcelo Fukushima" <takesh...@gmail.com>
Subject cant run from trunk
Date Sat, 13 Jan 2007 15:52:03 GMT
hello devs (here i am yet another annoying email)

it all started while i was trying to fix a bug
(http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-1103)... while i was doing
that, ive found out that the jpox 1.1.1 created wrong queries (its
even commented as a weird thing)
after upgrading its version to 1.1.3, it passes the TestCase but
continuum would not run... after spending some time with it, ive
noticed that the error has nothing to do with jpox, but its rather
related to a plexus config file:

Caused by: org.codehaus.plexus.component.repository.exception.ComponentRepositoryException:
Component descriptor role:
'org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.KnownHostsProvider',
implementation:
'org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.FileKnownHostsProvider',
role hint: 'file' has a hint, but there are other implementations that
don't

weird... but after going back to 1.1.1, i get the very same error...
and after checking out the code from trunk, i still get the same
error...

i went to that config file (inside wagon-ssh), and ive found this:

    <component>
      <role>org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.KnownHostsProvider</role>
      <role-hint>file</role-hint>
      <implementation>org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.FileKnownHostsProvider</implementation>
      <instantiation-strategy>per-lookup</instantiation-strategy>
      <configuration>
        <hostKeyChecking>ask</hostKeyChecking>
      </configuration>
    </component>
    <component>
      <role>org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.KnownHostsProvider</role>
      <role-hint>null</role-hint>
      <implementation>org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.NullKnownHostsProvider</implementation>
      <instantiation-strategy>per-lookup</instantiation-strategy>
      <configuration>
        <hostKeyChecking>ask</hostKeyChecking>
      </configuration>
    </component>


im thinking that that might be the problem (the nullHostProvider), but
im not sure as i dont know much about plexus...
is noone else having the same problem? have anyone else ever had that problem?
sorry for the long mail...
-- 
regards
Marcelo Takeshi Fukushima

Mime
View raw message