continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Trygve Laugstøl <tryg...@apache.org>
Subject Re: Problems with ContinuumStoreTest
Date Fri, 19 Jan 2007 07:56:04 GMT
Erik Drolshammer wrote:
> Marcelo Fukushima wrote:
>> On 1/18/07, Erik Drolshammer <drolsham@idi.ntnu.no> wrote:
>>> Hi!
>>> I'm trying to set up a developement environment for Continuum, but I'm
>>> experiencing some problems;
>>>
>>> *tags/continumm-1.0.3*
>>> #mvn install
>>>
>>> =>
>>> "
>>> log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.
>>> "
>>>
>>> Where can I configure log4j? What to configure?
> 
>> that message from log4j is just a warning...
>> i dont think it should be there, but it doesnt affect your build -
>> meaning you have a diff problem
> 
> You are right. It was just horribly slow. (It hangs on log4j three times 
> during the build).

Hang on Log4j how?

> Any ideas on the new problem?
> 
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO] 
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] One or more required plugin parameters are invalid/missing for 
> 'plexus:runtime'
> 
> [0] inside the definition for plugin: 'plexus-maven-plugin'specify the 
> following:
> 
> <configuration>
>   ...
>   <runtimeConfigurationProperties>VALUE</runtimeConfigurationProperties>
> </configuration>
> 
> -OR-
> 
> on the command line, specify: '-DappProperties=VALUE'
> 
> [INFO] Total time: 3 minutes 30 seconds

If you look in the pom you can see that the value is set in two 
different profiles, one for test and one for production. Try running 
maven with -Penv-test to activate the test profile.

--
Trygve

Mime
View raw message