continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bob Herrmann" <BHerrm...@ph.com>
Subject FYI: building continuum today
Date Wed, 15 Mar 2006 16:00:55 GMT

I checked out contiuum this morning and did a build... I get this...

sh build.xml # I'm using cygwin on win2k.
...
There was no such logger 'org.apache.maven.artifact.transform.ArtifactTransforma         
                   tion:latest' 15282461.
[2006.03.15 10:13:50] Used 28859ms
[surefire] Running org.apache.maven.continuum.it.ShellIntegrationTest
[surefire] Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 28.891 sec

Results :
[surefire] Tests run: 5, Failures: 3, Errors: 0

[INFO] -------------------------------------------------------------------------         
                   ---
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] -------------------------------------------------------------------------         
                   ---
[INFO] There are some test failure.
[INFO] -------------------------------------------------------------------------         
                   ---
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO] -------------------------------------------------------------------------         
                   ---
[INFO] Total time: 36 minutes 8 seconds
[INFO] Finished at: Wed Mar 15 10:13:51 EST 2006
[INFO] Final Memory: 57M/63M
[INFO] -------------------------------------------------------------------------         
                   ---

Mime
View raw message