continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Daniel J. Bernstein (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (CONTINUUM-321) Maven 2 properties are ignored
Date Thu, 22 Dec 2005 23:47:11 GMT
    [ http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-321?page=comments#action_54065 ] 

Daniel J. Bernstein commented on CONTINUUM-321:
-----------------------------------------------

I tried running without --non-recursive and it did not work.

My problem is more serious. I am using a property defined in a profile in settings.xml to
name the SCM URL:

<settings>

    <profiles>

        <profile>

            <id>default</id>

            <activation>
                <activeByDefault/>
            </activation>
            
            <properties>
                <scm.host>my.scm.host</scm.host>
            </properties>
           ................

        </profile>

    </profiles>

My pom.xml file looks like this:

    <scm>
        <connection>scm:svn:svn://${scm.host}/commonrepo/builds</connection>
    </scm>

Continuum does NOT do the property subsitution, so my checkout and updates fail. Any plans
to fix?

> Maven 2 properties are ignored
> ------------------------------
>
>          Key: CONTINUUM-321
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-321
>      Project: Continuum
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-4
>  Environment: Running release 1.0-alpha-4 on Linux, using Maven 2.0-beta-1 release
>     Reporter: Bob Allison

>
>
> My Maven 2 project tree consists of a parent directory with a pom.xml and a set of child
projects in subdirectories of the parent directory.  In the parent project, I am using a pair
of properties to define the build version as follows:
> <project>
>   <properties>
>     <revision>3.0</revision>
>     <snapshot>-SNAPSHOT</snapshot>
>   </properties>
> ...
>   <version>${revision}${snapshot}</version>
> ...
> </project>
> I have tried placing the properties in the parent project and in the child project, but
I get the same results.
> When I run the build with m2 from the command line, everything builds, installs, and
deploys correctly.  When the child project is built with Continuum, the output from Maven
looks like:
> jvm 1    | 2005-09-26 13:08:13,244 [Thread-0] WARN  MavenProjectBuilder            -
> jvm 1    |   ***** Using defaults for missing POM qaccess:3rd-party:pom:${revision}${snapshot}
*****

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message