continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Peter Hertogen (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (CONTINUUM-500) windows client to windows server cvsnt connection: wrong cvsroot value?
Date Thu, 08 Dec 2005 09:48:46 GMT
windows client to windows server cvsnt connection: wrong cvsroot value?
-----------------------------------------------------------------------

         Key: CONTINUUM-500
         URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-500
     Project: Continuum
        Type: Bug

    Versions: 1.0.1    
 Environment: Installed on PC running continuum server: 
Windows XP Prof. 5.1.2600
cvsnt 2.0.51d
Both Maven 1.0.2 and Maven 2.0 installed
Continuum 1.0.1
j2sdk1.4.2_08
CVS server: Windows Server 2003 (?)
    Reporter: Peter Hertogen


problem in connecting from windows XP client to windows CVS server using cvsnt.

This is the  entry in registry for cvspass variable:  :pserver:myusername@mycvsserver:2401:D:\dept\P-ITSource
This was put in the reg by running  C:\Documents and Settings\myusername>cvs -d  :pserver:myusername@mycvsserver:D:\dept\P-ITSource
login

 Logging in to :pserver:myusername@mycvsserver:2401:D:\dept\P-ITSource
 CVS password: ********
 
 The scm url in my Maven 1.0.2 project.xml is the following:
 
  <repository>
  <connection>
           scm|cvs|pserver|myusername@mycvsserver|D:\dept\P-ITSource|testMaven
  </connection>
  </repository>
 
 However, in the continuum.log I see this:
 
                                                                                         
                            ......                   cvsRoot: :pserver:myusername@mycvsserver:2401D:\dept\P-ITSource
 890622 [Thread-1] DEBUG org.apache.maven.scm.manager.ScmManager  - passFile: C:\Documents
and Settings\myusername\.cvspass
 
 I noticed there is no colon (and no pipe either) present anymore in the cvsroot variable
between 2401 and D
 
 So I tried manually :
 
 C:\Documents and Settings\myusername>cvs -d  :pserver:myusername@mycvsserver:2401D:\dept\P-ITSource
login 
 Logging in to :pserver:myusername@mycvsserver:2401:\dept\P-ITSource
 CVS password: ********
 cvs [login aborted]: \dept\P-ITSource: no such repository
 
 Could this be the error, or is it normal that this colon between 2401 and  D is missing in
cvsroot in continuum.log?

Feedback of Emmanuel on this was : "arrrg, bad cvsnt. It's an other standard that cvsnt doesn't
respect."

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message