continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Venisse (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (CONTINUUM-431) java.lang.NoClassDefFoundError
Date Wed, 09 Nov 2005 16:37:06 GMT
    [ http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-431?page=comments#action_50469 ] 

Emmanuel Venisse commented on CONTINUUM-431:
--------------------------------------------

can you check you have quote around %PATH% in line 26 (wrapper.java.additional.5=-Dplexus.system.path="%PATH%;")
in wrapper.conf?

do you have some quotes in your path?

set all loglevel of wrapper in wrapper.conf to DEBUG, and look at command line run by wrapper

let me know if you the pb and/or the solution

> java.lang.NoClassDefFoundError
> ------------------------------
>
>          Key: CONTINUUM-431
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-431
>      Project: Continuum
>         Type: Bug
>     Versions: 1.0
>  Environment: Win2000, jdk 1.4.2_06
>     Reporter: Legolas Greenleaf

>
>
> According to the installation instruction that I found at http://maven.apache.org/continuum/download.html#installation,
it should suffice to extract the downloaded package and the run bin\win32\run.bat.
> So I downloaded the zip package and extracted the content into c:\usr, which resulted
in a populated directory named c:\usr\continuum-1.0.
> Then I executed in the directory c:\usr\continuum-1.0, the command >bin\win32\run.bat,
which resulted in the following output:
> >bin\win32\run.bat
> wrapper  | --> Wrapper Started as Console
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 1    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 1    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 2    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 2    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 3    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 3    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 4    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 4    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 5    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 5    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | There were 5 failed launches in a row, each lasting less than 300 seconds.
 Giving up.
> wrapper  |   There may be a configuration problem: please check the logs.
> wrapper  | <-- Wrapper Stopped
> Press any key to continue . . .
> To me this seems like the wrapper is using my path as classpath.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message