continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Legolas Greenleaf (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (CONTINUUM-431) java.lang.NoClassDefFoundError
Date Thu, 10 Nov 2005 07:11:06 GMT
    [ http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-431?page=comments#action_50538 ] 

Legolas Greenleaf commented on CONTINUUM-431:
---------------------------------------------

Line 26 in wrapper.conf does contain quotes around teh %PATH% and yes my %PATH% does contain
quotes.
So I removed those from the PATH and continuum started up fine. Thanks.
It seems taht my other apps on the classpath are not having problems with it, so I will remove
them completely.

What does continuum need from the system path?

> java.lang.NoClassDefFoundError
> ------------------------------
>
>          Key: CONTINUUM-431
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-431
>      Project: Continuum
>         Type: Bug
>     Versions: 1.0
>  Environment: Win2000, jdk 1.4.2_06
>     Reporter: Legolas Greenleaf

>
>
> According to the installation instruction that I found at http://maven.apache.org/continuum/download.html#installation,
it should suffice to extract the downloaded package and the run bin\win32\run.bat.
> So I downloaded the zip package and extracted the content into c:\usr, which resulted
in a populated directory named c:\usr\continuum-1.0.
> Then I executed in the directory c:\usr\continuum-1.0, the command >bin\win32\run.bat,
which resulted in the following output:
> >bin\win32\run.bat
> wrapper  | --> Wrapper Started as Console
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 1    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 1    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 2    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 2    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 3    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 3    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 4    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 4    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 5    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\PuTTY;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\usr\maven-2/0\bin;C:\Documents
and Settings\md80469/INTERNAL\Local Settings\Application Data\Lotus\Notes\Data;C:\usr\maven-1/0/2\bin;
> jvm 5    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | There were 5 failed launches in a row, each lasting less than 300 seconds.
 Giving up.
> wrapper  |   There may be a configuration problem: please check the logs.
> wrapper  | <-- Wrapper Stopped
> Press any key to continue . . .
> To me this seems like the wrapper is using my path as classpath.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message