continuum-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Venisse (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Closed: (CONTINUUM-173) plexus.bat doesn't start Continuum on Windows XP
Date Mon, 06 Jun 2005 19:47:22 GMT
     [ http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-173?page=all ]
     
Emmanuel Venisse closed CONTINUUM-173:
--------------------------------------

    Resolution: Fixed
     Assign To: Emmanuel Venisse

Done.

> plexus.bat doesn't start Continuum on Windows XP
> ------------------------------------------------
>
>          Key: CONTINUUM-173
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-173
>      Project: Continuum
>         Type: Bug
>   Components: continuum-core
>     Versions: 1.0-alpha-2
>     Reporter: Tim O'Brien
>     Assignee: Emmanuel Venisse
>      Fix For: 1.0-alpha-3
>  Attachments: plexus.bat
>
>
> The getting started instruction tell you to start Continuum by running "bin\plexus.bat"
on a Windows machine, but when I tried to run that BAT file all I got was a message "Usage:
plexus.bat <xml>".  The "bin/plexus.sh" works fine from Cygwin, but the plexus.bat file
wasn't passing the configuration argument to Launcher.
> If the following variables are added to the end of the :endInit section, the BAT script
will start Continuum successfully:
> SET PLEXUS_CONF=%PLEXUS_HOME%\conf
> SET CONF=%PLEXUS_CONF%\plexus.xml
> SET PLEXUS_CMD_LINE_ARGS=%CONF% %PLEXUS_CMD_LINE_ARGS%
> I've attached my plexus.bat to this issue.
> Is this a bug, or am I just doing something stupid?

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message