community-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christofer Dutz <christofer.d...@c-ware.de>
Subject Re: Solutions.Hamburg: Invitation to provide ApacheContent
Date Thu, 25 May 2017 13:23:25 GMT
Hi Rich,

Well I think we should be able to fill three days. If we fill them with introductory level
stuff. 
I think I’ll contact the Silipion guys and ask if they were willing to do this: 
- One day Ops
- One day Dev
- One day Apache Way stuff

Think this would be a good compromise. Fitting in the entire Apache Way stuff into a 30 minute
keynote doesn’t sound too tempting ;-)

I’ll contact them and get back with feedback as soon as I can get it. Will probably be next
week as today is a public holiday and a lot of
People also stay home on Friday.

Chris


Am 25.05.17, 15:14 schrieb "Rich Bowen" <rbowen@rcbowen.com>:

    So, based on the many positive responses, it looks like we could
    definitely put together a credible track, even without doing a broader CFP.
    
    Christofer, what's your final take on this - do we want to try to tackle
    more than one day? Do you think we should pursue three days - one
    "Apache Way" kind of day, and two of project/technical content? Or
    should we stick to a single day?
    
    --Rich
    
    On 05/23/2017 10:31 AM, Rich Bowen wrote:
    > We have been invited to participate at Solutions.Hamburg 2017 -
    > https://solutions.hamburg/ - providing an Apache Day. This event is
    > September 6-8 in Hamburg. The complete invitation is copied below.
    > 
    > They're asking for a 30 minute keynote-style presentation, and 4
    > 75-minute presentations. Or possibly just 2, if that's all we can manage.
    > 
    > It's also suggested that we could possibly do more than one day, which
    > would expand the scope to include project talks, rather than just Apache
    > Way/Community talks. I'm definitely open to this concept, if we can find
    > the content, and the speakers, and can feature some of our incubating
    > and recently-graduated projects. (Message: Tomorrow's Software, Today.)
    > 
    > So, for this, we need to craft the agenda, as per Shane's earlier email,
    > and we need to identify speakers who can be there, and present the content.
    > 
    > FWIW, I've done my back-to-back travel for the year, and am NOT
    > available to attend/speak at this event. Also, I expect that having
    > speakers who speak German would be a significantly better option than
    > having US-based speakers anyways.
    > 
    > So, we're looking for 2-5 volunteers who can be in Hamburg in September,
    > and who are willing to work with this list to craft the overall message
    > that we want to present to this audience.
    > 
    > Christofer Dutz is our primary contact with this event.
    > 
    > 
    > Details:
    > ================
    > 
    > firstly: its correct, I’m inviting the Apache Foundation for free -
    > regular industry Partners are paying 5000 Euros for half a Day, We are
    > not charging OpenSource or NGO Projects.
    > 
    > The Audience we are targeting are Senior Field Engineers and Senior
    > Developers. The “experten.werkstatt” is the subpart of the
    > Solutions.hamburg where we’d like to to hardcore tech talk at
    > masterclass niveau. So, you can bring your A-Game and define the Format
    > as you like talk, workshops, sparing - you name it.
    > 
    > We have Rooms in the size of up to 100 people, the idea is that the
    > Foundation is moderating and hosting the Room as a Partner. Our Idea is
    > to have 3 days (dev/ops/devops - not my idea) so it is thinkable to do
    > half, full or all three days - if you like. Its also thinkable to do
    > half a day dev and half a day devops - you get the idea.
    > 
    > the timetable will be:
    > 
    > 10:00 - 10:30 Keynote 30 Min.
    > 10:30 - 10:40 Break 10 Min.
    > 10:40 - 11:55 Talk S1-A 75 Min.
    > 11:55 - 12:15 Break 20 Min.
    > 12:15 - 13:30 Talk S1-B 75 Min.
    > 13:30 - 15:15 Lunchbreak 105 Min.
    > 15:15 - 16:30 Talk S2-A 75 Min.
    > 16:30 - 17:00 Break 30 Min.
    > 17:00 - 18:15 Talk S2-B 75 Min.
    > 
    > so one half day slot will be 2x75 Minutes
    > 
    > Wed: Developer Day (Legendary Speakers Event in the Evening)
    > Thu: DevOps Day
    > Friday: Operations Day (legendary Big Party in the Evening)
    > 
    > Regarding a Talk about the Apache Foundation: that would possibly fit
    > into a keynote slot - we can figure something out.
    > 
    > pleas see https://solutions.hamburg for reference (sorry, german only.)
    > 
    > 
    > 
    
    
    -- 
    Rich Bowen - rbowen@rcbowen.com - @rbowen
    http://apachecon.com/ - @apachecon
    
    

Mime
View raw message