community-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Niclas Hedhman <nic...@hedhman.org>
Subject Re: Accumulo Shell logging WARN : Found no client.conf in default paths. need suggestion.
Date Mon, 28 Dec 2015 03:20:18 GMT
Hi
You sent to the wrong list... I assume that it was a simple mistake of
address completion in the mail client.

Niclas

On Thu, Dec 24, 2015 at 10:37 PM, Ziaur Rahman <ziaur08@gmail.com> wrote:

> Hi,
> Accumulo dev, My accumulo-1.7.0 starts well with hadoop-2,7.1 and
> zookeeper-3.4.6 in 1GB conf native-standalone/standalone mode. But when I
> go to start shell it shows error like-
>
> "zia@zia-Aspire-V5-473:~$
> /home/zia/Installs/dbe/accumulo-1.7.0/bin/accumulo shell -u root -p
> asdfghjk
>
> 2015-12-24 15:17:05,544 [client.ClientConfiguration] WARN : Found no
> client.conf in default paths. Using default client configuration values.
>
> 2015-12-24 15:17:05,549 [client.ClientConfiguration] WARN : Found no
> client.conf in default paths. Using default client configuration values.
>
> 2015-12-24 15:17:06,476 [client.ClientConfiguration] WARN : Found no
> client.conf in default paths. Using default client configuration values.
>
> 2015-12-24 15:17:06,720 [trace.DistributedTrace] INFO : SpanReceiver
> org.apache.accumulo.tracer.ZooTraceClient was loaded successfully.
>
> 2015-12-24 15:17:06,772 [impl.ServerClient] WARN : There are no tablet
> servers: check that zookeeper and accumulo are running."
>
> In accumulo monitor shows- 1 tabletserver, 3 tables and 6 localhost
> clients.
>
> What can I do now? Would anybody show light on the problem?
>



-- 
Niclas Hedhman, Software Developer
http://zest.apache.org - New Energy for Java

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message