community-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ulrich Stärk <...@apache.org>
Subject Re: Status of website migration?
Date Wed, 26 Jan 2011 09:49:47 GMT
Moving the apache-extras folder from comdev/site/trunk to comdev/site/trunk/content/ and publishing

the site should fix this.

Uli

On 26.01.2011 10:18, Ross Gardler wrote:
> On 26/01/2011 04:55, Luciano Resende wrote:
>> On Tue, Jan 25, 2011 at 2:30 AM, Ross Gardler<rgardler@apache.org> wrote:
>>> On 25/01/2011 09:57, Nick Burch wrote:
>>>>
>>>> On Tue, 25 Jan 2011, Ross Gardler wrote:
>>>>>
>>>>> I know we were ready to migrate the website to the CMS, has this been
>>>>> done?
>>>>
>>>> Yup, we've been on the CMS since late December.
>>>
>>> Excellent - thank you.
>>>
>>>> If everyone's happy with it now, we can ask infra to remove the old site
>>>> from confluence to avoid confusion
>>>
>>> I've seen no issues since late Dec.
>>>
>>> Happy to turn off confluence (best leave it for a few days for lazy
>>> consensus).
>>>
>>> Ross
>>>
>>
>> Some of these steps seems to have removed the Apache Extras contents
>> we had in our website
>> https://svn.apache.org/repos/asf/comdev/site/trunk/apache-extras/
>
> Blast - that would be my fault. I made the changes in a hurry and completely forgot that
they also
> needed to be made in the CMS - sorry.
>
> I'm in meetings all day for the next 3 days so I'm not going to get to this any time
soon.
>
> Ross

Mime
View raw message