commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Fortin <mich...@m410.us>
Subject Re: [configuration] YAML configuration
Date Thu, 28 Jul 2016 18:07:27 GMT
Hi, I nearly have the library working with a few small caveats.  I’m not sure if this is
a bug, I setup something wrong, or the expected behavior.  

This is the unit test, line 60 fails:
https://github.com/m410/commons-configuration-yaml/blob/master/src/test/java/org/m410/config/YamlConfigurationTest.java
<https://github.com/m410/commons-configuration-yaml/blob/master/src/test/java/org/m410/config/YamlConfigurationTest.java>

but the collection is there, the preceding 4 lines pass without issue.  Any advice would be
much appreciated.

thx.


> On Jul 15, 2016, at 3:20 AM, Dennis Kieselhorst <deki@apache.org> wrote:
> 
> Hi Michael,
> 
> your toNodeMap method has a bug. In line 54 you're adding the child node
> but you're not using the node that is returned.
> 
> Regards
> Dennis
> 
> Am 13.07.2016 um 20:43 schrieb Michael Fortin:
>> Hi, I was trying to setup commons configuration to use YAML as it’s configuration
file format.  
>> 
>> I found this example using commons 1.*:
>> https://github.com/PEXPlugins/PermissionsEx/blob/5da1c1410f134e2c8e39fbc93dc1c7d5e3456335/src/main/java/ru/tehkode/utils/config/YamlFileConfiguration.java
<https://github.com/PEXPlugins/PermissionsEx/blob/5da1c1410f134e2c8e39fbc93dc1c7d5e3456335/src/main/java/ru/tehkode/utils/config/YamlFileConfiguration.java>
>> 
>> And I was also looking at source of the XMLConfiguration as a guide:
>> https://commons.apache.org/proper/commons-configuration/apidocs/org/apache/commons/configuration2/XMLConfiguration.html
<https://commons.apache.org/proper/commons-configuration/apidocs/org/apache/commons/configuration2/XMLConfiguration.html>
>> 
>> This is what I have so far:
>> https://github.com/m410/commons-configuration-yaml/blob/master/src/main/java/org/m410/config/YamlConfiguration.java
<https://github.com/m410/commons-configuration-yaml/blob/master/src/main/java/org/m410/config/YamlConfiguration.java>
>> 
>> The test runs but doesn’t pass.  Could someone give me some guidance as to what
I’m doing wrong?  
>> 
>> thanks much,
>> Michael
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@commons.apache.org
> 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message