commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Peter Nabbefeld <peter.nabbef...@gmx.de>
Subject [daemon] Problems installing & starting a service with procrun
Date Fri, 20 Apr 2012 11:24:28 GMT

Hello!

Getting different problems using commons-daemon/procrun.exe:
- Sometimes cannot start the service, probably depends on
   what I'm changing which way (using batch files or the
   management console etc.), also seems to be dependend on
   what I'm doing first. As a result of this, wrapper looks
   instable. Probably I'll investigate it further, if I'll
   have some more time.
- When I've got the service running (not stable, though),
   I've also got a command box shown, which I'd like to
   disappear.
- stdout/stderr had not been logged.

This is my command:
C:\MyServiceDir>commons-daemon\prunsrv.exe //IS//ServiceID 
--DisplayName="Name of Service" --Description="Service description" 
--Install="C:\MyServiceDir\commons-daemon\prunsrv.exe" 
--Classpath=C:\MyServiceDir\lib\xalan.jar;C:\MyServiceDir\lib\activation.jar;MyServer.jar

--DependsOn=RpcSs ++DependsOn=Nla ++DependsOn=BITS 
--Jvm="C:\jdk1.6.0\jre\bin\server\jvm.dll" --JvmMx=512 
--JvmOptions="-Dsome_option=value" --StartPath="C:\MyServiceDir" 
--Startup=auto --StartParams="-para1:val1;-para2:val2" 
++StartParams=-test:"some path" --ServiceUser=".\MyAdmin" 
--ServicePassword=MyPassword
--StartMode=jvm --StartClass=my.class.for.Service --StartMethod=start
--StopMode=jvm --StopClass=my.class.for.Service --StopMethod=stop 
--StdOutput=auto --StdError=auto --LogPath="C:\MyServiceDir\log" 
--LogLevel=Debug --LogJniMessages=1 --Type=interactive --PidFile="pid"

What am I doing wrong?

Kind regards
Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@commons.apache.org


Mime
View raw message