commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Wilk <chris.m.w...@gmail.com>
Subject Re: [daemon] problem with Java debugging
Date Thu, 30 Dec 2010 15:38:43 GMT
Hello Mladen,

Sorry for slight delay. I was swallowed by other tasks.

I have re-checked my start class and even System.out.println statement
put at the very begin of static main method is not printed at all.

As I have stated before everything works for me with Commons Daemon 1.0.2

Do you any hints for me how could I check what is the damon doing at
more granular level?

Thanks in advance,

Best regards,
Chris M. Wilk

On 21 December 2010 14:14, Mladen Turk <mturk@apache.org> wrote:
> On 12/21/2010 10:35 AM, Chris Wilk wrote:
>>
>> Hello,
>>
>> I have a problem with Commons Daemon 1.0.4 and JDK 6u21 / 6u23 (both
>> 32-bit and 64-bit). I have observed it both on Microsoft Windows 7 and
>> Windows Server 2008 R2. It did not exist with Commons Daemon 1.0.2 on
>> Windows Server 2008 R2.
>>
>> I cannot use Java Debug Wire Protocol (JDWP) for the purpose of remote
>> service debugging.As soon as I am starting newly installed service it
>> stops executing.
>>
>> In both procrun log and service specific logs I have no clear
>> errors/warnings messages. It looks to me as
>> if the actual service did not even start executing.
>>
>> Could you give me some hints why JDWP might stopped working with new
>> Commons
>> Daemon release? I cannot go back to previous (1.0.2) release because
>> it does not work on Windows 7.
>>
>
> But you said it works on Windows 2008R2.
> Note that Windows 7 == Windows 2008R2
>
> Anyhow, I'd first start the service in console mode.
> eg.
> prunsvr.exe //TS//YourService
>
> It is likely that your firewall is preventing the
> service to start.
> It that's the case you should see the Security window
> opened for confirmation which cannot be shown from
> service mode cause services run in Session0 (no GUI).
>
>
> The log you posted
> [2010-12-21 10:08:41] [info]  (          :0   ) Service started in 1032 ms.
> [2010-12-21 10:08:41] [debug] ( prunsrv.c:1364) Waiting for worker to
> finish...
> [2010-12-21 10:08:41] [debug] ( prunsrv.c:1369) Worker finished.
> [2010-12-21 10:08:41] [debug] ( prunsrv.c:1392) Waiting for all threads to
> exit
> [2010-12-21 10:08:41] [debug] ( prunsrv.c:1396) JVM destroyed.
>
> Says that from Daemon POV everything went well.
>
>
>
> Regards
> --
> ^TM
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@commons.apache.org
>
>



-- 
Chris M. Wilk

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@commons.apache.org


Mime
View raw message