commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rajika Kumarasiri <raj...@wso2.com>
Subject Re: [VFS] Error while running a ftp client
Date Mon, 08 Feb 2010 08:34:56 GMT
Ralph,
Thanks for  the suggestions. How can enabling debug log ? I didn't see any
log4j.properties or log4j.xml file. I am trying with a VFS trunk build.

Rajika

On Mon, Feb 8, 2010 at 1:56 PM, Ralph Goers <ralph.goers@dslextreme.com>wrote:

> Try enabling debug logging. You should get a bit more information on the
> error.
>
> Ralph
>
> On Feb 8, 2010, at 12:12 AM, Rajika Kumarasiri wrote:
>
> > hi,
> > I was trying to test a ftp client. I ran the ChangeLastModificationTime
> > client passing a ftp file as the argument. My argument was something
> similar
> > to the following.
> > ftp://user:user123@hostname.org/test/in/test.xml
> >
> > But when I ran this client I am always getting the error, that the file
> does
> > not exist. I can verify that the file there in the location
> > /test/in/test.xml once I logged into the ftp server. And also when I
> access
> > the file using the above URL I still can see the file. Does anybody has
> any
> > idea what went wrong? I am investigating further.
> >
> > Thanks,
> > Rajika
> >
> > --
> > http://rajikak.blogspot.com/
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@commons.apache.org
>
>


-- 
http://rajikak.blogspot.com/

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message