commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver Heger <oliver.he...@oliver-heger.de>
Subject Re: [configuration] Bug?
Date Sat, 14 Apr 2007 14:19:25 GMT
Oliver Heger wrote:
> (Please prefix your mails with the name of the affected component.)
> 
> see below
> 
> Jason Nichols wrote:
>> I think I have found a bug with XMLConfiguration.  When I run the 
>> following test with the following xml the second assertEquals 
>> statement fails:
>>
>> XML:
>> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
>> <test>
>> <a name="X">ABC</a>
>> <a name="Y">1,2,3</a>
>> </test
>>
>> TEST:
>> public void testXMLConfig() throws Exception {
>>   File file = new File("/xml/xmlConfigTest.xml");
>>
>>   XMLConfiguration xmlConfig = new XMLConfiguration(file);
>>   xmlConfig.load();
>>
>>   assertEquals("X",xmlConfig.getProperty("a(0)[@name]"));
>>   assertEquals("Y",xmlConfig.getProperty("a(1)[@name]"));
>> }
>>
>> Anyone see this issue before?  I couldn't find it in jira.
>>
> I think you have indeed found a bug. The problem here is that the 2nd 
> <a> element is treated as a list element with the three values 1, 2, and 
> 3. Obviously for such constellations the attributes get lost.
> 
> If you change the value of this element to a text that does not contain 
> the delimiter character (','), the assert passes.
> 
> Could you please open a bug report in jira for this problem?
> 
> Thanks
> Oliver
> 
I have created a bug report for this issue:
https://issues.apache.org/jira/browse/CONFIGURATION-263

Oliver

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message