commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Balajee Csekaran" <Balajee_Cseka...@symantec.com>
Subject RE: Log4JLogger does not implement Log
Date Thu, 04 May 2006 04:51:08 GMT
Hi all
Thanks for all your suggestions

I got it resolved by changing the following values in certain XML Files
1) In
JBOSS_HOME\server\atg\deploy\jbossweb-tomcat55.sar\META-INF\jboss-servic
e.xml
  Changed Values of 
  a) "Java2ClassLoadingCompliance" to "true"
  b) "UseJBossWebLoader" to "true"

2) In JBOSS_HOME\server\atg\deploy\ear-deployer.xml
   Changed Values of
   a) "Isolated" to "false"
   b) "CallByValue" to "false"

And I have NO IDEA why these changes made my application deploy
properly.

Also JBoss AS 4.0.1 SP1 has no such problems, ATG applications get
deployed without single error message.

If you are planning to use ATG Framework applications with JBoss AS
please look at the version compatibility chart before you proceed
http://www.atg.com/en/products/architecture/requirements/atg_71.jhtml

cheers
Balajee C
  
-----Original Message-----
From: Mike Sparr - www.goomzee.com [mailto:mike@goomzee.com] 
Sent: Wednesday, May 03, 2006 10:46 PM
To: Jakarta Commons Users List
Subject: Re: Log4JLogger does not implement Log

I've had similar issues.  Was resolved by adding application classpath
to
startup script before JBOSS classpath.  Ultimately we decided to just
use
JBOSS'S  /server/default/all/conf/ ...  Xml configuration for logging.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message