commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Craig McClanahan" <craig...@apache.org>
Subject Re: [Chain] re: Problem with CatalogFactory - getCatalog() returns null
Date Mon, 10 Apr 2006 16:00:56 GMT
On 4/10/06, Chris Clarke <Chris.Clarke@talis.com> wrote:
>
> Hi all,
>
> I'm having an issue with getting a Catalog from the CatalogFactory with
> Commons Chain. I've defined my own XML configuration file as follows:
>
> <?xml version="1.0" ?>
> <chains>
>   <chain name="logon">
>       <command name="CheckCredentials" className="
> com.talis.springbok.jsfspike.manager.logon.commands.CheckCredentials"/>
>       <command name="RetrievePermissions" className="
> com.talis.springbok.jsfspike.manager.logon.commands.RetrievePermissions"/>
>   </chain>
> </chains>


This configuration file is not creating any catalog names.  Try doing
something like this:

  <?xml version="1.0" ?>
  <chains>
    <catalog name="My Catalog">
      <chain name="logon">
        <command name="CheckCredentials"
                 className="
com.talis.springbok.jsfspike.manager.logon.commands.CheckCredentials"/>
        <command name="RetrievePermissions"
                 className="
com.talis.springbok.jsfspike.manager.logon.commands.RetrievePermissions"/>
      </chain>
    </catalog>
  </chains>

and you'll be able to call getCatalog("My Catalog") to pick up the entire
catalog (with only one chain in this case).

Craig

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message