commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver.He...@t-online.de (Oliver Heger)
Subject Re: [Configuration] Problem getting resource in a JAR file
Date Sun, 19 Sep 2004 17:01:48 GMT
 From your description it seems to me that you are referring to a known 
bug, namely this one:

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=30856

Could you verify if this is correct? The comments to this bug indicate 
that a fix is on the way.

Oliver

David Leangen wrote:

>Dear list,
>
>There appears to be a problem locating a resource when the resource is
>located in a JAR file.
>
>The path seems to somehow get used twice, ending up with this URL:
>
>K:\myproject\target\test\file:\K:\myproject\target\deliverables\jars\my-jar-
>SNAPSHOT.jar!\conf\test.xml
>
>
>When it should (I think) be this URL:
>
>file:\K:\myproject\target\deliverables\jars\my-jar-SNAPSHOT.jar!\conf\test.x
>ml
>
>
>
>Any ideas?
>
>I would gladly send more info, if required.
>
>
>Thanks!
>Dave
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: commons-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>For additional commands, e-mail: commons-user-help@jakarta.apache.org
>
>
>  
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message