commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Perkuhn <tperk...@awi-bremerhaven.de>
Subject Re: [logging] Logging problems with log4j
Date Tue, 22 Jun 2004 07:56:45 GMT
With the iPlanet Web Server 6.0 for example, property files are not 
recognized. For every property i supply a classpath entry to the virtual 
machine.

robert burrell donkin wrote:

> i don't know of any particular problems with websphere 5.1 (does 
> anyone  else?) but classpath issues are common in containers.


> On 21 Jun 2004, at 21:17, Pingili, Madhupal wrote:
>
>> Hello All,
>> I am new to this user list. I am using commons logging latest
>> version which uses log4j in a web application:
>>
>> commons-logging.properties:
>>
>> org.apache.commons.logging.Log=org.apache.commons.logging.impl.Log4JLog 
>> ger
>>
>> I have log4j.properties in the web app classpath i.e.
>> /WEB-INF/classes/log4j.properties.
>>
>> When I deploy this web app on WebSphere 5.1, it looks like log4j is not
>> initializing at all.
>> It is not creating any log files for any log messages to be written.
>>
>> Are there any known problems with commons-logging on WebSphere 5.1?
>>
>> Any help is appreciated.
>>
>>
>> Reddy Pingili
>>



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message