commons-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Parchuri, Chad" <>
Subject RE: FileUpload - Mac IE
Date Thu, 12 Feb 2004 19:54:24 GMT
I got the same error too. In my case the code works on NT, websphere,
IE.5.5. and it did not work when i moved the code 
on a unix box with same websphere version.

and i still cannot figure out why it is not working.

-----Original Message-----
From: Robert Priest []
Sent: Thursday, February 12, 2004 02:49 PM
To: 'Jakarta Commons Users List'
Subject: RE: FileUpload - Mac IE

I don't know if this is just a MAC issue or not, but it may be similar to:

-----Original Message-----
From: David Evans []
Sent: Thursday, February 12, 2004 1:45 PM
Subject: FileUpload - Mac IE


Are there any known issues with using the fileupload package and this

Mac OS X, v10.3.1
Internet Explorer Version: 5.2.3

The error i'm getting after submiting a form is:
Processing of multipart/form-data request failed. 
Stream ended unexpectedly at

I have done some intial research and it seems to be related to the end
of line character that the mac is sending in the request.

thanks for any info,


To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

This e-mail and any files transmitted with it may contain privileged or 
confidential information. It is solely for use by the individual for whom 
it is intended, even if addressed incorrectly. If you received this e-mail 
in error, please notify the sender; do not disclose, copy, distribute, or 
take any action in reliance on the contents of this information; and delete 
it from your system. Any other use of this e-mail is prohibited. Thank you 
for your compliance.

To unsubscribe, e-mail:
For additional commands, e-mail:

View raw message