commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: [Website] download link could not redirect consistently
Date Thu, 18 Aug 2016 12:35:25 GMT
The CMS workspace has now been sorted by infra, and the link is now working.

==

The problem was that the SVN entry here:

https://svn.apache.org/repos/infra/websites/staging/commons/trunk/content/crypto

and the actual website, which is derived from the staging area above
https://svn.apache.org/repos/infra/websites/production/commons/content/crypto

was a plain file containing the contents of download_crypto.html
instead of a directory containing the file download_crypto.html.

I'm not sure how that happened, but I have noticed that CMS/svnpubsub
does not behave well when an SVN entry changes from a file to a
directory.

The source for the staging area is at

https://svn.apache.org/repos/asf/commons/cms-site/trunk/content/resources/crypto


On 18 August 2016 at 11:29, Benedikt Ritter <britter@apache.org> wrote:
> sebb <sebbaz@gmail.com> schrieb am Mi., 17. Aug. 2016 um 19:19 Uhr:
>
>> On 17 August 2016 at 17:07, sebb <sebbaz@gmail.com> wrote:
>> > On 17 August 2016 at 16:38, sebb <sebbaz@gmail.com> wrote:
>> >> On 5 August 2016 at 10:34, Sun, Dapeng <dapeng.sun@intel.com> wrote:
>> >>> Hello
>> >>>
>> >>> The following link cannot redirect. Anyone know the reason about it?
>> >>> https://commons.apache.org/crypto/download_crypto.cgi
>> >>> It should redirect to
>> https://commons.apache.org/proper/commons-crypto/download_crypto.cgi
>> >>>
>> >>> Sites for other components could redirect. But some download_*cgi
>> redirect *.cgi, others redirect to *html.
>> >>>
>> >>> For example:
>> >>> https://commons.apache.org/codec/download_codec.cgi  ->
>> https://commons.apache.org/proper/commons-codec/download_codec.cgi
>> >>> https://commons.apache.org/net/download_net.cgi      ->
>> http://commons.apache.org/proper/commons-net/download_net.html
>> >>
>> >> The NET one does not work; the page must use *.cgi in order for the
>> >> HTML template file to work.
>> >>
>> >> However I cannot yet find where the redirects are being done ...
>> >
>> > It's not a redirect; it's done by an HTML refresh.
>> > The files are located under
>> >
>> https://svn.apache.org/repos/asf/commons/cms-site/trunk/content/resources.
>> > I've fixed the NET file and republished the site.
>> >
>> > However there's still something wrong with the crypto site setup
>> elsewhere.
>>
>> I think I have fixed the issue, but the CMS is now faiing as the
>> workspace needs cleanup.
>> I've e-mailed INFRA but it may take a while to fix.
>>
>
> Thank you!
>
>
>>
>> >
>> >>>
>> >>> Regards
>> >>> Dapeng
>> >>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>>
>>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message