commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Phil Steitz <phil.ste...@gmail.com>
Subject Re: [help] [pool] restoring javadocs to site
Date Tue, 31 Dec 2013 22:50:47 GMT
On 12/31/13, 7:34 AM, sebb wrote:
> On 31 December 2013 04:54, Phil Steitz <phil.steitz@gmail.com> wrote:
>> On 12/30/13, 4:04 PM, Phil Steitz wrote:
>>> I ran with scissors and tried mvn site-deploy and it seems to have
>>> (sic) *deleted* the previous javadoc versions from the site svn.
>>> How can I get these back?  How can I avoid this trauma each time I
>>> try to publish the site?  I guess I can just cp the local mvn site
>>> gen to a direct checkout the svn pub-sub.  Is that what others do?
>>> Sorry I probably missed good instructions on this somewhere.
>>>
>>> Phil
>> Finally got this fixed (mostly).  I was able to get all but 1.6
>> apidocs from previous revisions.  When I tried to svn add the 1.6
>> apidocs (grabbed from an earlier rev checkout) I got this
>>
>> svn: E200009: File '/Users/psteitz/pool-site/api-1.6/index-all.html'
>> has inconsistent newlines
>> svn: E135000: Inconsistent line ending style
>>
>> I got the same result when I
>> 0) extracted the apidocs from the binary release
>> 1) rebuilt the apidocs from the source release
>> I finally succeeded when I rebuilt the apidocs from a fresh checkout
>> of the 1.6 tag.  I thought our tools were supposed to handle this
>> stuff $#%#$^!
>>
>> I also had to svn revert the JIRA and Clirr report html files
>> because I got the same error when I tried to commit the full set of
>> changes with these included.  When viewing these reports, the
>> javadoc menus are borked.  Anyone better capable of wrestling with
>> this is welcome to try to fix it.  The files in pool trunk generate
>> a good site.  I am pretty sure my local svn props are set correctly.
>>
>> Moral of the story: don't mess with mvn site-deploy unless you have
>> "nothing to lose" in the filesystem.  Also, there must be something
>> screwed up in line-ending handling in svn pub-sub or the way our
>> tooling is handling it (or some local config I am missing?).  At
>> this point, I am inclined to nuke the current repo and rebuild from
>> a clean copy of a locally generated site.  Any better ideas?
> I thought it was possible to tell Maven publish not to delete certain
> directories when it updated the site.
> These exclusions need to be added to the POM, and then managed manually.

Should have actually read the instructions [1].  The
ignorePathToDelete configuration option seems to have worked for me,
including a wildcard spec.  For the faint of heart, you can also do
mvn scm-publish:publish-scm -Dscmpublish.dryRunSorry
to see what "mvn site-deploy" is going to do before you actually do it.

Sorry for the noise...

Phil

[1] http://commons.apache.org/site-publish.html

>
>> Phil
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message