commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bruno P. Kinoshita" <brunodepau...@yahoo.com.br>
Subject Re: Multimodule site publish
Date Thu, 22 Aug 2013 12:42:04 GMT

Was going to mention that functor's website had the same problem. Building the website locally
works fine too.

https://issues.apache.org/jira/browse/FUNCTOR-25

>________________________________
> From: Matt Benson <gudnabrsam@gmail.com>
>To: James Carman <james@carmanconsulting.com> 
>Cc: Commons Developers List <dev@commons.apache.org> 
>Sent: Thursday, August 22, 2013 9:06 AM
>Subject: Re: Multimodule site publish
> 
>
>When published. Everything's fine locally. I note the same problem with the
>published functor site, though not with JCI. I haven't yet determined what
>the difference is, however.
>
>Matt
>On Aug 21, 2013 10:16 PM, "James Carman" <james@carmanconsulting.com> wrote:
>
>> Didn't come through when published or locally?
>>
>> On Wednesday, August 21, 2013, Matt Benson wrote:
>>
>>> Argh, followed instructions at
>>> http://commons.apache.org/site-publish.htmlas far as I can tell, but
>>> [weaver]'s modules didn't come through.  Do I
>>> need to set the commons.scmPubUrl property for each module perhaps?
>>>
>>> Matt
>>>
>>
>
>
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message