commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thomas Neidhart <thomas.neidh...@gmail.com>
Subject Re: [all] Sending emails via p.a.o
Date Mon, 04 Mar 2013 15:55:18 GMT
On Mon, Mar 4, 2013 at 4:34 PM, Benedikt Ritter <britter@apache.org> wrote:

> 2013/3/4 Thomas Neidhart <thomas.neidhart@gmail.com>
>
> > On Mon, Mar 4, 2013 at 1:38 PM, Mark Thomas <markt@apache.org> wrote:
> >
> > > On 04/03/2013 12:30, Thomas Neidhart wrote:
> > > > Hi,
> > > >
> > > > I tried to send the announcement in the morning with my
> apache.orgemail
> > > > address, but nothing came through so far.
> > > >
> > > > Does anybody know if there is a problem with this atm? I did not
> > receive
> > > an
> > > > error though.
> > >
> > > It is working for me.
> > >
> >
> > hmm, I did not try it for some time, and I have configured for the @
> > apache.org identity people.apache.org as outgoing smtp host as described
> > somewhere.
> >
> > The connection succeeded, but no mail arrived, and I do not want to spam
> > various mailinglists.
> >
>
> Your announce mail through tn@apache.org arrived. Did you get an error
> while sending? Maybe your mail client just doesn't show the send mails (for
> whatever reason...)
>

hmm weird, my email client (gmail) does not show it.
I can see it now in the mail archives for dev@commons and announce@apache,
but not for user@commons, although the raw messages shows that it was sent
also to user@commons.apache.org

Thomas

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message