commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Benedikt Ritter <brit...@apache.org>
Subject Re: [all] Sending emails via p.a.o
Date Mon, 04 Mar 2013 16:17:12 GMT
2013/3/4 Thomas Neidhart <thomas.neidhart@gmail.com>

> On Mon, Mar 4, 2013 at 4:34 PM, Benedikt Ritter <britter@apache.org>
> wrote:
>
> > 2013/3/4 Thomas Neidhart <thomas.neidhart@gmail.com>
> >
> > > On Mon, Mar 4, 2013 at 1:38 PM, Mark Thomas <markt@apache.org> wrote:
> > >
> > > > On 04/03/2013 12:30, Thomas Neidhart wrote:
> > > > > Hi,
> > > > >
> > > > > I tried to send the announcement in the morning with my
> > apache.orgemail
> > > > > address, but nothing came through so far.
> > > > >
> > > > > Does anybody know if there is a problem with this atm? I did not
> > > receive
> > > > an
> > > > > error though.
> > > >
> > > > It is working for me.
> > > >
> > >
> > > hmm, I did not try it for some time, and I have configured for the @
> > > apache.org identity people.apache.org as outgoing smtp host as
> described
> > > somewhere.
> > >
> > > The connection succeeded, but no mail arrived, and I do not want to
> spam
> > > various mailinglists.
> > >
> >
> > Your announce mail through tn@apache.org arrived. Did you get an error
> > while sending? Maybe your mail client just doesn't show the send mails
> (for
> > whatever reason...)
> >
>
> hmm weird, my email client (gmail) does not show it.
> I can see it now in the mail archives for dev@commons and announce@apache,
> but not for user@commons, although the raw messages shows that it was sent
> also to user@commons.apache.org
>
>
Maybe the archive of users@c.a.o has not synced yet. I received your mail
through all three MLs, so no worries ;-)

Benedikt


> Thomas
>



-- 
http://people.apache.org/~britter/
http://www.systemoutprintln.de/
http://twitter.com/BenediktRitter
http://github.com/britter

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message