commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: mvn -Prelease deploy fails?
Date Wed, 06 Feb 2013 20:38:23 GMT
On 6 February 2013 20:15, Mladen Turk <mturk@apache.org> wrote:
> On 02/06/2013 07:26 PM, Mladen Turk wrote:
>>
>>
>> I have everything set up in maven config file as before when this
>> operation was successful.
>>
>
> Now I have different problem.
> deploy constantly times out. It uploads few files but then it just sits for
> a minute a so and fails with timeout.
> I have tried about 5-6 times so far and it fails at different file.
>
> Eg
> Uploading:
> https://repository.apache.org/service/local/staging/deploy/maven2/commons-daemon/commons-daemon/1.0.13/commons-daemon-1.0.13-bin.tar.gz
> [WARNING] Failed to upload SHA-1 checksum for
> /shared/Workplace/COMMONS_DAEMON_1_0_13/target/commons-daemon-1.0.13-bin.tar.gz:
> Connection to https://repository.apache.org refused
> org.apache.maven.wagon.TransferFailedException: Connection to
> https://repository.apache.org refused

Perhaps you managed to lock out your account?

Running Maven with bad or missing credentials can do that easily.

Can you login to the Nexus instance?

> After that it's BUILD SUCCESS but the file is missing.
> Why a failure to upload a file is warning?
> It should be serious failure error thought.
>
>
>
> Regards
> --
> ^TM
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message