commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Gregory <garydgreg...@gmail.com>
Subject Re: [Math] "mvn site" no longer working (maven3)
Date Tue, 28 Feb 2012 20:13:37 GMT
You should try using the current version of Commons Parent (23), the site
plugin is at the 3.0 level.

Gary

On Tue, Feb 28, 2012 at 2:41 PM, Gilles Sadowski <
gilles@harfang.homelinux.org> wrote:

> Hi.
>
> When I run
>
>  $ mvn clean site
>
> I get the following output from maven3:
> ---CUT---
> [...]
>
> main:
> [INFO] Executed tasks
> [INFO]
> [INFO] --- maven-remote-resources-plugin:1.0:process (default) @
> commons-math3 ---
> [INFO]
> [INFO] --- maven-resources-plugin:2.4.1:resources (default-resources) @
> commons-math3 ---
> [INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
> [INFO] Copying 2 resources to META-INF
> [INFO] Copying 2 resources
> [INFO]
> [INFO] --- maven-compiler-plugin:2.1:compile (default-compile) @
> commons-math3 ---
> [INFO] Compiling 46 source files to
> /home/eran/devel/SVN/commons-math/trunk/target/classes
> [INFO]
> [INFO] <<< jdepend-maven-plugin:2.0-beta-2:generate (report:generate) @
> commons-math3 <<<
> [INFO] configuring report plugin
> org.codehaus.mojo:rat-maven-plugin:1.0-alpha-3
> [INFO] configuring report plugin
> org.codehaus.mojo:findbugs-maven-plugin:2.1
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD FAILURE
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 1:38.750s
> [INFO] Finished at: Tue Feb 28 20:36:25 CET 2012
> [INFO] Final Memory: 51M/341M
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] Failed to execute goal
> org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin:3.0-beta-3:site (default-site)
> on
> project commons-math3: failed to get Reports: Unable to parse configuration
> of mojo org.codehaus.mojo:findbugs-maven-plugin:2.1:findbugs for parameter
> localRepository: Abstract class or interface
> 'org.apache.maven.artifact.repository.DefaultArtifactRepository' cannot be
> instantiated -> [Help 1]
> [ERROR]
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the
> -e switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR]
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions,
> please read the following articles:
> [ERROR] [Help 1]
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException
> ---CUT---
>
> Has somebody an idea of what is going wrong?
>
> Gilles
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>


-- 
E-Mail: garydgregory@gmail.com | ggregory@apache.org
JUnit in Action, 2nd Ed: <http://goog_1249600977>http://bit.ly/ECvg0
Spring Batch in Action: <http://s.apache.org/HOq>http://bit.ly/bqpbCK
Blog: http://garygregory.wordpress.com
Home: http://garygregory.com/
Tweet! http://twitter.com/GaryGregory

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message