commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Gregory <garydgreg...@gmail.com>
Subject [CANCEL][VOTE][io] Release Commons IO 2.1-RC4
Date Sun, 02 Oct 2011 18:55:45 GMT
This vote is canceled.

Ant build refers to JUnit 3.x.

I'll fix that and see if I can reproduce the tailer fail.

Thank you,
Gary

On Sat, Oct 1, 2011 at 8:57 AM, sebb <sebbaz@gmail.com> wrote:

> On 1 October 2011 12:54, Jörg Schaible <joerg.schaible@gmx.de> wrote:
> > Hi Hen,
> >
> > Henri Yandell wrote:
> >
> >> -1.
> >>
> >> I got the unit test failure again:
> >>
> >> Failed tests:   testTailer(org.apache.commons.io.input.TailerTest):
> >> fileNotFound should not be called expected:<0> but was:<1>
> >>
> >> Tests run: 4, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 1.959
> >> sec <<< FAILURE!
> >> testTailer(org.apache.commons.io.input.TailerTest)  Time elapsed:
> >> 0.925 sec  <<< FAILURE!
> >> junit.framework.AssertionFailedError: fileNotFound should not be
> >> called expected:<0> but was:<1>
> >>     at junit.framework.Assert.fail(Assert.java:50)
> >>     at junit.framework.Assert.failNotEquals(Assert.java:287)
> >>     at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:67)
> >>     at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:199)
> >>     at
> >>
> org.apache.commons.io.input.TailerTest.testTailer(TailerTest.java:150)
> >>
> >> OS X. Java 1.6.
> >>
> >> It didn't repeat when I mvn test'd a second time.
> >
> > Seems to fail sporadically :-/
> >
> >> I then ran 'ant test' and got:
> >>
> >> BUILD FAILED
> >> /Users/hen/Keep/OSS/apache/commons-proper/tmp/commons-io-2.1-
> > src/build.xml:184:
> >> Test org.apache.commons.io.input.ReaderInputStreamTest failed
> >>
> >>
> >> Contents of report:
> >>
> >> Testcase: warning took 0.003 sec
> >>     FAILED
> >> No tests found in org.apache.commons.io.input.ReaderInputStreamTest
> >> junit.framework.AssertionFailedError: No tests found in
> >> org.apache.commons.io.input.ReaderInputStreamTest
> >>
> >>
> >> Then I removed the target/ and reran mvn test. It worked again.
> >>
> >> So:
> >>
> >> a) Looks like the previous unit test failure is intermittent.
> >> b) Ant test seems to have problems.
> >
> > junit versions ... ?!?
>
> download-junit has this gem:
>
>            src="http://www.ibiblio.org/maven/junit/jars/junit-3.8.1.jar"/>
>
> Also, Ant complains "warning: 'includeantruntime' was not set ..."
>
> > - Jörg
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> > For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>


-- 
E-Mail: garydgregory@gmail.com | ggregory@apache.org
JUnit in Action, 2nd Ed: <http://goog_1249600977>http://bit.ly/ECvg0
Spring Batch in Action: <http://s.apache.org/HOq>http://bit.ly/bqpbCK
Blog: http://garygregory.wordpress.com
Home: http://garygregory.com/
Tweet! http://twitter.com/GaryGregory

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message