commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Phil Steitz <phil.ste...@gmail.com>
Subject Re: [SITE] Wrong license URL on top-level site
Date Sat, 23 Jul 2011 15:29:18 GMT
On 7/23/11 8:13 AM, sebb wrote:
> The current active top-level commons site has the wrong URL for the
> license link - it points to
>   http://commons.apache.org/license.html
> instead of
>   http://www.apache.org/licenses/
>
> Not sure how that happened, as the site was generated after the link
> was changed in site.xml, and the link is generated OK for me now
> locally.
>
> I've updated commons-site to suppress the version display as we don't
> maintain one, and to use the latest Commons Skin.
>
> I've not deployed site before - is it just a question of running the following?
>
> mvn site:deploy
>
> Or is it just as good to run
>
> mvn site:stage
>
> and then copy the generated site to people.a.o?
> (That way it's possible to check the site before deployment).

I usually just check locally and then deploy directly to p.a.o.

Phil
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message