commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Simone Tripodi <simone.trip...@gmail.com>
Subject Re: [Digester] NPE when generating JIRA report
Date Sun, 05 Sep 2010 14:25:50 GMT
Hi Rahul,
thanks, just tried with the 2.3 version and it worked!!! Now trying
the assemblies and other plugins...
In the meanwhile, do you think I can run mvn site-deploy to publish
the current site?
Thanks in advance,
Simo

http://people.apache.org/~simonetripodi/
http://www.99soft.org/



On Sun, Sep 5, 2010 at 4:14 PM, Rahul Akolkar <rahul.akolkar@gmail.com> wrote:
> On Sun, Sep 5, 2010 at 6:18 AM, Simone Tripodi <simone.tripodi@gmail.com> wrote:
>> Hi all guys,
>> while attempting to run the mvn site-deploy command I got an NPE when
>> generating the JIRA report; even if not blocking I stopped the
>> execution, can anyone please suggest me how to fix it?
>> Follows below the stacktace, thanks in advance!!!
> <snip/>
>
> Searched and found MCHANGES-126 [1]. Bumped plugin to latest version
> 2.3 in r992789 [2]. Site builds for me now.
>
> It'd be good to check if all plugins are using the best version
> possible before release.
>
> -Rahul
>
> [1] http://jira.codehaus.org/browse/MCHANGES-126
> [2] http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&revision=992789
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message