commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rahul Akolkar <rahul.akol...@gmail.com>
Subject Re: [Digester] NPE when generating JIRA report
Date Sun, 05 Sep 2010 14:31:49 GMT
On Sun, Sep 5, 2010 at 10:25 AM, Simone Tripodi
<simone.tripodi@gmail.com> wrote:
> Hi Rahul,
> thanks, just tried with the 2.3 version and it worked!!! Now trying
> the assemblies and other plugins...
> In the meanwhile, do you think I can run mvn site-deploy to publish
> the current site?
<snip/>

Yes, that'd be good as a preview before the release.

We should remove the 1.8 release from the LHS menu (so post release,
we'd have 1.8.1, 2.0 and 2.1 there).

-Rahul


> Thanks in advance,
> Simo
>
> http://people.apache.org/~simonetripodi/
> http://www.99soft.org/
>
>
>
> On Sun, Sep 5, 2010 at 4:14 PM, Rahul Akolkar <rahul.akolkar@gmail.com> wrote:
>> On Sun, Sep 5, 2010 at 6:18 AM, Simone Tripodi <simone.tripodi@gmail.com> wrote:
>>> Hi all guys,
>>> while attempting to run the mvn site-deploy command I got an NPE when
>>> generating the JIRA report; even if not blocking I stopped the
>>> execution, can anyone please suggest me how to fix it?
>>> Follows below the stacktace, thanks in advance!!!
>> <snip/>
>>
>> Searched and found MCHANGES-126 [1]. Bumped plugin to latest version
>> 2.3 in r992789 [2]. Site builds for me now.
>>
>> It'd be good to check if all plugins are using the best version
>> possible before release.
>>
>> -Rahul
>>
>> [1] http://jira.codehaus.org/browse/MCHANGES-126
>> [2] http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&revision=992789
>>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message