commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Simone Tripodi <simone.trip...@gmail.com>
Subject Re: [Digester] NPE when generating JIRA report
Date Sun, 05 Sep 2010 14:44:23 GMT
OK!!!! sorry for the misunderstanding :P
Namaste,
Simo

http://people.apache.org/~simonetripodi/
http://www.99soft.org/



On Sun, Sep 5, 2010 at 4:42 PM, Rahul Akolkar <rahul.akolkar@gmail.com> wrote:
> On Sun, Sep 5, 2010 at 10:39 AM, Simone Tripodi
> <simone.tripodi@gmail.com> wrote:
>> Hi Rahul,
>> sure, but I'd suggest to add the 2.1 and remove the 1.8 not at this
>> stage, that we're just publishing the snapshot site. WDYT?
> <snip/>
>
> Yes, indeed, thats what I meant (post release). Please go ahead with
> mvn site-deploy :-)
>
> -Rahul
>
>
>> Thanks in advance,
>> Simo
>>
>> http://people.apache.org/~simonetripodi/
>> http://www.99soft.org/
>>
>>
>>
>> On Sun, Sep 5, 2010 at 4:31 PM, Rahul Akolkar <rahul.akolkar@gmail.com> wrote:
>>> On Sun, Sep 5, 2010 at 10:25 AM, Simone Tripodi
>>> <simone.tripodi@gmail.com> wrote:
>>>> Hi Rahul,
>>>> thanks, just tried with the 2.3 version and it worked!!! Now trying
>>>> the assemblies and other plugins...
>>>> In the meanwhile, do you think I can run mvn site-deploy to publish
>>>> the current site?
>>> <snip/>
>>>
>>> Yes, that'd be good as a preview before the release.
>>>
>>> We should remove the 1.8 release from the LHS menu (so post release,
>>> we'd have 1.8.1, 2.0 and 2.1 there).
>>>
>>> -Rahul
>>>
>>>
>>>> Thanks in advance,
>>>> Simo
>>>>
>>>> http://people.apache.org/~simonetripodi/
>>>> http://www.99soft.org/
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On Sun, Sep 5, 2010 at 4:14 PM, Rahul Akolkar <rahul.akolkar@gmail.com>
wrote:
>>>>> On Sun, Sep 5, 2010 at 6:18 AM, Simone Tripodi <simone.tripodi@gmail.com>
wrote:
>>>>>> Hi all guys,
>>>>>> while attempting to run the mvn site-deploy command I got an NPE
when
>>>>>> generating the JIRA report; even if not blocking I stopped the
>>>>>> execution, can anyone please suggest me how to fix it?
>>>>>> Follows below the stacktace, thanks in advance!!!
>>>>> <snip/>
>>>>>
>>>>> Searched and found MCHANGES-126 [1]. Bumped plugin to latest version
>>>>> 2.3 in r992789 [2]. Site builds for me now.
>>>>>
>>>>> It'd be good to check if all plugins are using the best version
>>>>> possible before release.
>>>>>
>>>>> -Rahul
>>>>>
>>>>> [1] http://jira.codehaus.org/browse/MCHANGES-126
>>>>> [2] http://svn.apache.org/viewvc?view=revision&revision=992789
>>>>>
>>>
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>>>
>>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message