commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rahul Akolkar <rahul.akol...@gmail.com>
Subject Re: [Digester] RC1 blocked while deploying :(
Date Fri, 10 Sep 2010 22:34:18 GMT
On Fri, Sep 10, 2010 at 6:27 PM, Simone Tripodi
<simone.tripodi@gmail.com> wrote:
> Hi all guys,
> the RC1 is driving me crazy... once resolved the gpg issues, following
> the wiki guide[1] Rahul ans Seb suggested, once launched "mvn -Prc
> release:perform" when going to deploy artifacts, the build was
> blocked:
>
> [INFO] [INFO] [deploy:deploy {execution: default-deploy}]
> [INFO]
> [INFO]
> [INFO] Note that too many successive login failures will result in further
> [INFO] logins from your IP address being blocked. If this happens, contact
> [INFO] <infrastructure@apache.org>, mentioning your IP address so that it can
> [INFO] be unblocked.
> [INFO]
> [INFO]
>
> Even if I try to insert my apache password, nothing happens, the
> process seems to be suspended... any idea/hints on it?
<snip/>

You'd get the above on auth success to people, so shouldn't need to
enter password then (I use an ssh agent). I usually get a progress
indicator on the uploads after that.

-Rahul


> Many thanks in advance,
> Simo
>
> [1] http://wiki.apache.org/commons/CreatingReleases
>
> http://people.apache.org/~simonetripodi/
> http://www.99soft.org/
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message