commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Siegfried Goeschl <siegfried.goes...@it20one.at>
Subject Re: [SANDBOX] Need Help Building A Sandbox Site
Date Tue, 06 Apr 2010 21:44:38 GMT
Hi Adam,

+) you should get this message only once, afterwards the entry is found 
in ~/.ssh/known_hosts (on my box). If you see that more than once your 
SSH connection probably won't work

+) the message you are seeing comes from people.apache.org

Siegfried Goeschl

On 06.04.10 23:31, Adrian Crum wrote:
> Btw, I'm getting one message about authenticity - I don't know if it has any effect:
>
> [INFO] [site:deploy {execution: default-cli}]
> The authenticity of host 'people.apache.org' can't be established.
> RSA key fingerprint is 51:85:7d:8f:57:54:e7:6f:27:26:98:7a:c7:c1:47:87.
> Are you sure you want to continue connecting? (yes/no): yes
>
>
> Note that too many successive login failures will result in further
> logins from your IP address being blocked. If this happens, contact
> <infrastructure@apache.org>, mentioning your IP address so that it can
> be unblocked.
>
>
> --- On Tue, 4/6/10, Adrian Crum<adrian.crum@yahoo.com>  wrote:
>
> From: Adrian Crum<adrian.crum@yahoo.com>
> Subject: Re: [SANDBOX] Need Help Building A Sandbox Site
> To: "Commons Developers List"<dev@commons.apache.org>
> Date: Tuesday, April 6, 2010, 2:13 PM
>
> Siegfried,
>
> I have done all of that - everything is exactly as you described. I even tried it on
two different PCs on two different networks - same result.
>
> If you wouldn't mind uploading the site until I get this issue resolved, that would be
great! I want to do it myself, but it's taking me a while to track down the problem.
>
> -Adrian
>
> --- On Tue, 4/6/10, Siegfried Goeschl<siegfried.goeschl@it20one.at>  wrote:
>
> From: Siegfried Goeschl<siegfried.goeschl@it20one.at>
> Subject: Re: [SANDBOX] Need Help Building A Sandbox Site
> To: "Commons Developers List"<dev@commons.apache.org>
> Date: Tuesday, April 6, 2010, 1:53 PM
>
> Hi Adrian,
>
> not sure what was discussed but here is my configuration
>
> +) using Apache Maven 2.2.1 (otherwise deployment does not work)
>
> +) I think for the release process SVN client 1.5.0 is required
> (recently upgraded to Mac OS 10.6 so I lost my good SVN installation)
>
> +) you need a proper settings.xml containing the user name for
> 'apache.website'
>
>       <server>
>         <id>apache1.website</id>
>         <username>XXX</username>
>         <filePermissions>664</filePermissions>
>         <directoryPermissions>775</directoryPermissions>
>       </server>
>
> I know that mastering commons infrastructure can be intimidating but I
> can upload your site for while to keep your back free ...
>
> Cheers,
>
> Siegfried Goeschl
>
> On 06.04.10 22:17, Adrian Crum wrote:
>> --- On Tue, 4/6/10, Siegfried Goeschl<siegfried.goeschl@it20one.at>   wrote:
>>> Hi folks,
>>>
>>> the email is pretty much unreadable but I generated und
>>> uploaded the
>>> site without problems
>>
>> Thanks Siegfried! I can generate the site okay, but the mvn site:deploy command fails
with an authorization error. I'm using Maven 2.2.1, and I confirmed I can log into people.apache.org
using SSH (Putty).
>>
>> -Adrian
>>
>>
>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>
>
>
>
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org


Mime
View raw message